Πιο πρόσφατα

11/10/18

Το after movie του 10ου Street Mode Festival

Τέσσερις ημέρες, 120 μουσικά acts, 15 παράλληλα events: Όλα περνούν μπροστά από τα μάτια σου μέσα σε 3:30 λεπτά στο εντυπωσιακό after movie του 10ου Street Mode Festival

Η 10η επετειακή έκδοση του Street Mode Festival ήταν μια μεγάλη τετραήμερη γιορτή και -όπως θα περίμενε κανείς- αποτέλεσε την μέχρι στιγμής πιο επιτυχημένη διοργάνωση του. To "πολύχρωμο" τετραήμερο περιελάμβανε πάνω από 100 συναυλίες, από όλα τα είδη της μουσικής, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβολές ντοκιμαντέρ και φυσικά όλες τις δράσεις της street κουλτούρας όπως graffiti, breakdance, parkour, skate κ.α.

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το ΦΙΞ, αποδεικνύοντας πως η φεστιβαλική κουλτούρα στην Ελλάδα αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς. Το Street Mode Festival έδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν επαναπαύεται ποτέ, και ρίχνοντας πανηγυρικά αυλαία το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλη προσμονή για το επόμενο, επιβεβαιώνοντας την φήμη του ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας!

Στο απόηχο του σπουδαίου αυτού φεστιβάλ η διοργάνωση... κατάφερε να χωρέσει όλα όσα συνέβησαν μέσα σε ένα βίντεο περίπου 3:30 λεπτών, το οποίο είναι και το επίσημο after movie της διοργάνωσης και αναρτήθηκε εχθές στα social media του Street Mode Festival.

Απολαύστε:


Ο Summer Rain έδωσε το δικό του ηχηρό παρόν στο φεστιβάλ, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του, με αφιερώματα, συνεντεύξεις και φυσικά ρεπορτάζ από τις συναυλίες και τις δράσεις του φεστιβάλ. Βρες τα όλα εδώ:











Ραδιοφωνικά αφιερώματα του Summer Rain στην κάθε ημέρα του Street Mode ξεχωριστά:




Μέχρι την επομένη φορά, Street Moders!

* Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από το 10ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.