Πιο πρόσφατα

30/10/19

Το Greek Rock Revolution στο Gimme Shelter Film Festival

Το ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution κάνει την ελληνική του πρεμιέρα στο Gimme Shelter Film Festival στο Gagarin 205

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, το Gimme Shelter Film Festival παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα, το ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution!

Η ταινία διηγείται την ιστορία της μουσικής επανάστασης που συμβαίνει γύρω μας, στην Ελλάδα του σήμερα, και καταγράφει το πώς μια κοινωνία σε αστάθεια, μια οικονομία σε κατάρρευση και μια διαρκής αβεβαιότητα για το μέλλον, μπορούν να εμπνεύσουν την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση μιας γενιάς που αρνείται να συμβιβαστεί.

Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι αυτού του κινήματος μιλούν για την μουσική τους και την έμπνευση που αντλούν από την ζοφερή καθημερινότητα, για το πώς βιώνουν αυτή την μουσική επανάσταση.

Ο σκηνοθέτης Miguel Angel Cano Santizo ταξιδεύει στην Ελλάδα, ακολουθεί τις μπάντες στις πρόβες και τα live τους, αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους, ζει την καθημερινότητά τους. Στην ταινία εμφανίζονται τα συγκροτήματα Nightstalker, 1000mods, Planet of Zeus, Puta Volcano, Naxatras, Tuber, Villagers of Ioannina City

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή) και στο ταμείο του Gagarin 205 (τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου για συναυλίες και εκδηλώσεις)

Gimme Shelter Film Festival 
Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ
21:00 Electric Feat live
21:40 Συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας Miguel Cano και τους Άννα Παπαθανασίου (Puta Volcano), Αργύρη Γαλιατσάτο (Nightstalker), Στέλιο Προβή (Planet of Zeus)
22:00 Προβολή: Greek Rock Revolution (96')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.