Πιο πρόσφατα

7/11/19

Οι Χατ Τρικ σε μίνι ελληνικό τουρ

Οι Χατ Τρικ φέρνουν "ταραχές" σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο σε ένα mini ελληνικό τουρ για την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ

ΧΑΤ ΤΡΙΚ
Ταραχές στην Βαβέλ - Mini Greek Tour

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 | Fuzz Club, Αθήνα
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 | Lab Art Βόλος
Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2019 | Πολυχώρος WE, Θεσσαλονίκη

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 8€ | Ταμείο: 10€

Κάτι λιγότερο από 15 χρόνια πέρασαν από τότε που το "καταραμένο" punk rock τρίο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αποτελώντας από τις πρώτες κιόλας μέρες ύπαρξής του, συνώνυμο κάθε μορφής αλητείας! Ιδρώτας, αλκοόλ, moshing pits, όλα ήταν εκεί από την αρχή, φέρνοντας τους Χατ Τρικ στο προσκήνιο ως το απόλυτο ελληνόφωνο punk rock σχήμα, αλλά και ως ένα που βρίθει ενέργειας, θέλησης και δύναμης σε κάθε βήμα του.

Όποιος έχει παραστεί έστω και σε μία συναυλία τους, ήδη γνωρίζει πως εδώ μιλάμε για την απόλυτη live μπάντα! Οι Χατ Τρικ επί σκηνής δημιουργούν πυρηνική σύντηξη και τελικά εκρήγνυνται γεμίζοντας χώρους με την ενέργειά τους, προβληματίζοντας μυαλά και δημιουργώντας συναισθήματα σε κοινό κάθε ηλικίας, γεγονός που άλλωστε εξηγεί την διαχρονικότητα και την σταθερή τους απήχηση μέσα σε αυτή την 15ετή πορεία τους!


Λίγο καιρό πριν γυρίσουν σελίδα, οι Χατ Τρικ βιώνουν το πέρασμα σε μια άτυπη καλλιτεχνική ενηλικίωση, και με αυτή την αφορμή, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και δείχνουν τα δόντια τους σε τρεις σκηνές ανά την Ελλάδα, και σε ισάριθμες μεγάλες συναυλίες: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλος θα πάρουν μια γεύση από τους... νέους ανανεωμένους Χατ Τρικ, πιστούς όμως στον πυρήνα της ύπαρξής τους και σε όλα όσα τους έκαναν αγαπητούς, αλλά και γεμάτους διάθεση για νέες, ακόμη πιο περιπετειώδεις περιηγήσεις στο αβέβαιο μουσικό σύμπαν του σήμερα!

"Κι έτσι σε χίλια χρόνια
και πάλι θα 'μαστε μαζί
Θα τραγουδάμε όλη τη νύχτα
Πίσω στη γη, τ' άλλο πρωί"


Διάβασε ακόμη:

FB Events:
Fuzz Club, Αθήνα: ΧΑΤ ΤΡΙΚ ζωντανά στην Αθήνα - 22/11/19
Lab Art, Βόλος: ΧΑΤ ΤΡΙΚ ζωντανά στον Βόλο - 30/11/19
Πολυχώρος WE, Θεσσαλονίκη: ΧΑΤ ΤΡΙΚ ζωντανά στην Θεσσαλονίκη - 7/12/19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.