Πιο πρόσφατα

28/8/17

Mother of Millions: Νέο album και δισκογραφικό συμβόλαιο

Οι Αθηναίοι prog rockers Mother of Millions ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Σουηδική δισκογραφική εταιρεία ViciSolum Productions, για τη κυκλοφορία του δεύτερου σε σειρά δισκογραφικού δημιουργήματός τους και διαδόχου του ντεμπούτο "Human" (2014).

Η κυκλοφορία ακούει στον τίτλο "Sigma" και όπως και ο προκάτοχός της, αποτελεί ένα concept album με κοινωνικές προεκτάσεις στη θεματολογία του.

"Tο 18ο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, το αρχικό της λέξης 'σιωπή', το παγκόσμιο σύμβολο του αθροίσματος, είναι κάποια από τα συστατικά στοιχεία της θεματικής μας αυτή τη φορά" λένε οι ίδιοι.

Δείτε εδώ το teaser της κυκλοφορίας:

  

Το "Sigma" ηχογραφήθηκε στα Universe217 Studios, η μίξη έγινε από τον Έκτορα Τσολάκη (Mahakala, Need, Poem κ.α.) και το mastering από τον Steve Lado (Tardive Dyskinesia, Poem, Still Falling κ.α.). Το εξώφυλλο αποτελεί μία δημιουργία του Παναγιώτη Τσαλαβρέττα.

Το tracklist έχει ως εξής:
1. Emerge
2. Shine
3. Silence
4. Rome
5. Their Passage, The Light
6. Collision
7. The Rapture
8. Spiral
9. Sigma


 Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος για όλα τα σχετικά updates.

Ακολουθήστε τους Mother of Millions στο Facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.