Πιο πρόσφατα

27/10/17

Οι Nightstalker live στο Ηράκλειο

Οι Nightstalker κατηφορίζουν στην Κρήτη για μια συναυλία στο Ηράκλειο και το Cine Studio - Μαζί τους οι Wise Astronomist

NIGHTSTALKER live

Σάββατο 18 Νοεμβρίου
openning act: Wise Astronomist

Μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μπάντες, οι Nightstalker που ηγήθηκαν της αθηναϊκής underground rock σκηνής, έχοντας στις αποσκευές τους το έβδομο νέο άλμπουμ τους στην σχεδόν είκοσιοκτάχρονη πορεία τους έρχονται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Cine Studio!

Nightstalker
Ήταν αρχές 90s (στην πραγματικότητα 1989) όταν δημιουργήθηκε η μπάντα με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock 'n' roll attitude, που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα, πάνω στα μονοπάτια της grunge, rock και metal της τότε εποχής. Αυτή η στάση τους, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία τους επί σκηνής και τα αναλλοίωτα στο χρόνο τραγούδια τους , τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs, οι groovy ρυθμοί και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για πάνω από 20 χρόνια.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του άλμπουμ Dead Rock Commandos (2012, Small Stone), και την τεράστια ανταπόκριση του τραγουδιού Children of the Sun, με τα εκατομμύρια views στο youtube (πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα), ήρθε η κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ As Above, So Below (2016, Oak Island Records). Μετά τα συνεχόμενα sold out gigs στην Ελλάδα, και με μια επιτυχημένη, μεγάλης διάρκειας, ευρωπαϊκή περιοδεία οι Nightstalker συνεχίζουν ακάθεκτοι...

Διάβασε ακόμα:




Wise Astronomist
Το Νοέμβριο του 2013 το αστρόπλοιο των Wise Astronomist μπήκε σε τροχιά. Οι πρώτες πρόβες, με επιρροές από τον psychedelic/heavy rock και doom ήχο κυρίως βασισμένοι σε ακούσματα όπως Black Sabbath, Pink Floyd, Kyuss, Qotsa, Alice in Chains, Truckfighters, Electric Wizard. Έτσι από νωρίς με αρκετή ομαδική δουλειά, έχουν παίξει σε αρκετά σημαντικά lives με Planet of Zeus, 1000mods, Cosmic Plunge κ.α.

Η σύνθεσή τους πριν λίγους μήνες υπέστη αλλαγές και πλέον drummer των Wise Astronomist είναι ο Γιώργος (Jesper) ενώ το μικρόφωνο έχει αναλάβει ο Νίκος Θεουλάκης. Αυτή την στιγμή η μπάντα δουλεύει πάνω στην ηχογράφηση της πρώτης της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς.

Doors open: 21:00
Show starts: 21:30

Cine Studio
Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου 177, Αλικαρνασσός
Ηράκλειο Κρήτης

Γενική Είσοδος: 11 ευρώ
Μειωμένο: 9 ευρώ

Σημεία Προπώλησης από 03.11
Πολυχώρος Τεχνόπολις
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης
Πολυτεχνείο Καφέ

Διάβασε ακόμα:



*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από το 9ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.