Πιο πρόσφατα

11/11/17

Νεκρός ο Chuck Mosley των Faith No More

Ο πρώτος τραγουδιστής των Faith No More, Chuck Mosley, άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 Νοεμβρίου, σε ηλικία 57 ετών

Ο Chuck Mosley, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο τραγουδιστή των Faith No More, απεβίωσε στις 9 Νοεμβρίου και έγινε έτσι μέλος στην τραγική λίστα των μουσικών που "φεύγουν" νωρίς, καθώς ήταν μόλις 57 ετών.

Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την οικογένεια του, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Μετά από μια μακρά περίοδο νηφαλιότητας, ο Charles Henry Mosley III έχασε την ζωή του στις 9 Νοεμβρίου του 2017, λόγω της νόσου του εθισμού. Μοιραζόμαστε τον τρόπο με τον οποίο απεβίωσε, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση ή αφύπνιση ή διαφώτιση σε οποιονδήποτε άλλον πασχίζει για να επιτύχει την νηφαλιότητα. Ο Mosley αφήνει την επί μακρά σειρά ετών σύντροφό του Pip Logan, δύο κόρες, την Erica και τη Sophie και τον εγγονό του Wolfgang Logan Mosley. Η οικογένεια δέχεται δωρεές για τα έξοδα της κηδείας. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν όταν οριστικοποιηθούν".

Με τους Faith No More είχε κυκλοφορήσει τα We Care Α Lot και Introduce Yourself, το 2009 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Will Rap Over Hard Rock for Food ενώ φέτος ξεκίνησε μια σόλο περιοδεία και κατά καιρούς εμφανιζόταν στη σκηνή με τους Faith No More.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.