Πιο πρόσφατα

2/11/17

Η Γεωργία Νταγάκη στη Θεσσαλονίκη

Από την Κρήτη μέχρι το Λίβερπουλ, από την παράδοση έως τους κλασσικούς και νεότερους συνθέτες, η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει στο Club του Μύλου για μία εμφάνιση

Η kazandb παρουσιάζει την 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ

Opening act: Οι χιλιες φωνες της Νατάσας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
MYLOS CLUB 

Η Γεωργία Νταγάκη παίρνει τα τραγούδια και τη λύρα της και ξανανεβαίνει Θεσσαλονίκη για- μια μοναδική παράσταση στο Club του Μύλου, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Η ερμηνεύτρια και εξαιρετική μουσικός από την Κρήτη, που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γοητεύσει τόσο το ελληνικό όσο και το ξένο κοινό, και κυκλοφόρησε τα τραγούδια της σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, θα παρουσιάσει τη νέα της μουσική της παράσταση την Παρασκευή 3/11 στην σκηνή του Μύλου.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα φέρει αποκλειστικά το προσωπικό μουσικό στίγμα της καθώς θα περιλαμβάνει τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, από τα πιο πρόσφατα "Ποια δύναμη" και "Σύννεφο θα γίνω" μέχρι τα παλαιότερα "Δε λέει η καρδιά να μάθει" και "Σκέτος εγώ" ενώ δεν θα λείπει και το σήμα - κατατεθέν της, η λύρα, με την οποία θα παίζει πρωτότυπες διασκευές από την Κρήτη και την "Πετροπέρδικα" μέχρι το Λίβερπουλ και το "ELEΑNOR REGBY" των Beatles.

Το δεύτερο μέρος θα είναι καθαρά επικοινωνιακό με τραγούδια δημιουργών όπως οι Ξαρχάκος, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Τζαβέλας, Κραουνάκης, Νικολακοπούλου, Αφροδιτη Μάνου, Σαββόπουλος, Δουρδουμπάκης κ.α. Τραγούδια διαφορετικών αποχρώσεων, λαϊκά, παραδοσιακά, μελωδικές μπαλάντες αλλά και ρυθμικά κομμάτια με τα οποία έχουμε όλοι ταυτιστεί καθώς μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Παίζουν οι μουσικοί:
ΛΟΥΚΆΣ ΚΑΛΑΝΤΖΆΚΟΥ: ΤΥΜΠΑΝΑ
ΝΙΚΟΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ: ΚΙΘΆΡΑ
ΡΙΓΑΣ ΒΟΡΙΑΣ: ΜΠΆΣΟ
ΝΊΚΟΣ ΣΤΑΔΙΑΤΗΣ: ΑΚΟΡΝΤΕΌΝ

Επιμέλεια ήχου
ΣΑΚΗΣ ΠΥΡΙΟΧΟΣ

INFO
Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Προπωληση, φοιτητικο: 8€
Ταμείο: 10€
Τηλ κρατήσεων θέσεων καθημένων: 2310.510081

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 - 2310.538282)
ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά, Κερασούντος 81 - 2310.453998
JOLLITY (Ευοσμος, Παύλου Μελα 25, 2310. 759409

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.