Πιο πρόσφατα

15/11/17

Τα Διάφανα Κρίνα live στη Θεσσαλονίκη

Τα Διάφανα Κρίνα λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου ανεβαίνουν στη σκηνή του Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη

Τα Διάφανα Κρίνα θα βρεθούν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound με σκοπό να μας χαρίσουν ακόμα μια μαγική βραδιά και να δείξουν πως ακόμα ανθίζουν και ευωδιάζουν με οδηγό τη μελωδία και την ηλεκτρική rock ενέργεια.

Η μπάντα που αποτελείται από τους Τάσο Μαχά (τύμπανα), Νίκο Μπάρδη (κιθάρα, τρομπέτα), Παναγιώτη Μπερλή (φωνή, πλήκτρα), Παντελή Ροδοστόγλου (μπάσο), Κυριάκο Τσουκαλά (κιθάρα), θα "γεφυρώσει" το χθες με το σήμερα και το αύριο της μοναδικής πορείας στο εγχώριο μουσικό στερέωμα.

Έχοντας διαγράψει μία εικοσαετή πορεία, άγγιξαν τις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων, χαρίζοντάς μας έξι δίσκους που χαρακτήρισαν την ελληνική ροκ σκηνή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το συγκρότημα μετά την απώλεια του Θάνου Ανεστόπουλου, βρίσκεται ήδη λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκους του, με τραγούδια να έχουν ήδη ακουστεί σε συναυλίες τους.  Τραγούδια σαν τα Σκιάχτρο Που Άρπαξε Φωτιά, Έγινε Η Απώλεια Συνήθειά Μας, Γιορτή, Κλόουν Την Τετάρτη Την Κυριακή Νεκρός, Όλα Αυτά Που Δεν Θα Δω, Μουχλαλούδα, Μπλε Χειμώνας μέχρι τα νεώτερα Μανιφέστο, Τα χαμένα παιδιάΔεν θα πω που πηγαίνω και Ένας Σωρός Λευκά Φτερά θα φέρουν πίσω τη γνώριμη ένταση των συναυλιών τους στους παλιούς και την επιθυμία σε νέους να "ζήσουν" και αυτοί μια σπουδαία μπάντα!

Μια συναυλία-ξεκίνημα για όλες όσες ακολουθήσουν. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη. Να είσαι και εσύ εκεί!

Info:
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 10€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.