Πιο πρόσφατα

18/11/17

Πέθανε ο Malcolm Young

Ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των AC/DC, Malcolm Young, "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών - Πριν μερικές εβδομάδες είχε πεθάνει και ο μεγαλύτερος αδελφός του, George Young

Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα, λόγω άνοιας, ο συνιδρυτής των AC/DC, Malcolm Young, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή με ανακοίνωση του συγκροτήματος, η οποία αναφέρει:

"Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του Malcolm Young. Μαζί με τον Angus, ήταν ο δημιουργός και ο ιδρυτής των AC/DC. Με απίστευτη αφοσίωση και δέσμευση, ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την μπάντα. Ως κιθαρίστας, συνθέτης και πρωτοπόρος ήταν ένας τελειομανής και μοναδικός άνθρωπος.

Πάντα έμενε πιστός σε όσα πίστευε, έκανε και έλεγε αυτό ακριβώς που ήθελε. Ήταν υπερήφανος για οτιδήποτε επιχειρούσε. Η αφοσίωση στους οπαδούς μας, αξεπέραστη.

Ως αδελφός του μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λόγια τι σήμαινε για μένα σε όλη μου τη ζωή και το δεσμό που είχαμε. Μοναδικός και ιδιαίτερος. Αφήνει ασύλληπτη κληρονομιά που θα ζήσει για πάντα. Malcolm, τα κατάφερες καλά".

Από την πλευρά της, η οικογένεια του Malcolm Young, σύζυγος και δυο παιδιά, ανέφεραν πως "από την αρχή, ήξερε τι ήθελε να επιτύχει και, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, κατέκτησαν την παγκόσμια σκηνή, δίνοντας τα πάντα σε κάθε συναυλία. Τίποτα άλλο δεν θα ήταν αρκετό για τον ίδιο και τους οπαδούς τους"!


Πριν μερικές εβδομάδες μόλις, "έφυγε" από τη ζωή και ο μεγαλύτερος αδελφός και μέντορας των Malcolm και Angus Young, George.

Διάβασε ακόμα:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.