Πιο πρόσφατα

19/11/17

Οι Tuber live στο An Club

Οι Tuber επιστρέφουν στο An Club για να παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο, Out of the Blue

Η Evacuate prods & events και το An Club παρουσιάζουν:

Tuber - 'Out Of The Blue' (Release show)

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Ολοκληρώνοντας την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, οι Tuber επιστρέφουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν, για πρώτη φορά ζωντανά, το νέο τους άλμπουμ Out Of The Blue, σε ένα μοναδικό show, στην ανανεωμένη σκηνή του An Club!

Facebook Event

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Desert Overcrowded, που τους καθιέρωσε ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες της εγχώριας underground μουσικής σκηνής, οι Tuber επανέρχονται δυναμικά το 2017, με το Out Of The Blue, ένα άλμπουμ που διευρύνει τον μουσικό τους προσανατολισμό και επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, την μεγάλη δυναμική που απολαμβάνει η μουσική τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στα πλαίσια προώθησης του Out Of The Blue, οι Tuber θα επισκεφτούν δεκατέσσερις, συνολικά, ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ στις 2 Δεκεμβρίου θα ανέβουν στην σκηνή του An Club, για να μας μεταφέρουν στον πολυδιάστατο μουσικό τους κόσμο.

Με μόνη σταθερά το rock 'n' roll, οι Tuber "φλερτάρουν" με την ψυχεδέλεια και τον ρομαντισμό, συνδυάζοντας την λυρικότητα με τον σκληρό ήχο αλλά και τον χορευτικό ρυθμό.

So... Don't miss this out! Be there!

Διάβασε ακόμα:


Οι Tuber είναι μια instrumental rock μπάντα από τις Σέρρες. Το 2010 κυκλοφορούν το ομώνυμο ντεμπούτο ep τους, που τους κατατάσσει, αυτομάτως, σε μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής. Το 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους full length album με τίτλο Desert Overcrowded και ξεκινούν μια σειρά από συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Έχουν εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο αξιόλογα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης (EXIT, Freak Valley Festival, Lake On Fire, Desert Fest Berlin), ενώ την άνοιξη του 2016 πραγματοποιούν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία. Τον Μάιο του 2017 κυκλοφορούν την τρίτη, κατά σειρά, δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο Out Of The Blue ενώ τον Νοέμβριο του ίδιου έτους θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από εμφανίσεις σε 14 ευρωπαϊκές πόλεις.

Η μουσική των Τuber είναι εσωτερική και εξωστρεφής, συγχρόνως. Ένα αμάλγαμα συναισθημάτων και εικόνων που εναλλάσσονται με μια αδιάλειπτη ροή, δημιουργώντας μουσικά ηχοτοπία που ταξιδεύουν τον ακροατή, όπου ο ίδιος επιθυμεί. Μελωδίες που κολλάνε στο νου και ακατάπαυστος ρυθμός συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους, αποτυπώνοντας με τον πλέον απλό και εύστοχο τρόπο την μοναδική όσο και πολύπλευρη μουσική ταυτότητα των Tuber.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.