Πιο πρόσφατα

1/2/18

Αυτό είναι το πρώτο video clip των Rusty Bonez

Δείτε το πρώτο video clip των Αθηναίων heavy rockers Rusty Bonez, για το κομμάτι Nameless Hero, με πλάνα από την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Ίλιον Plus

Το Αθηναϊκό heavy rock σχήμα των Rusty Bonez, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του βίντεο κλιπ, από το ντεμπούτο full length album "Wrath", για το τραγούδι "Nameless Hero", συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα μέσα σε αυτό πλάνα από τη ζωντανή παρουσίαση της κυκλοφορίας τον περασμένο Νοέμβριο στο ΙΛΙΟΝ Plus της Αθήνας.

Το βίντεο είναι μια παραγωγή της advART - Fertile Underground (Facebook Page), με τον Αλέξανδρο Χαριτάκη να έχει αναλάβει εικονοληψία και μοντάζ και τον Γιώργο Φιοράκη, επίσης σε ρόλο εικονολήπτη.

Την παραγωγή, μίξη και mastering του ντεμπούτο "Wrath" ανέλαβε στα Devasoundz Studios, ο Φώτης Μπενάρντο, γνωστός από τις συνεργασίες του με Septicflesh, Rotting Christ και Melechesh, μεταξύ άλλων. Το "Wrath" περιλαμβάνεται και στη λίστα του Summer Rain με τα καλύτερα άλμπουμ του 2017.

Διάβασε ακόμα:


Μπορείτε να δείτε το video clip εδώ:


Η επόμενη ζωντανή εμφάνιση των Rusty Bonez θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο Κύτταρο Live (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα), στα πλαίσια του -καθιερωμένου πλέον- 7ου Music Highway Festival, μαζί με τους The Jet Black, Mr. Highway Band και Grey River & The Smoky Mountain.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.



Διάβασε ακόμα:


Ακολουθήστε το συγκρότημα στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.