Πιο πρόσφατα

20/5/18

Νέο τραγούδι από τους Clutch (video)

Οι Clutch παρουσιάζουν το Gimme the Keys, το πρώτο τους single από το επερχόμενο άλμπουμ τους, Book of Bad Desicions

Το Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του Psychic Warfare από τους Clutch, το Book of Bad Desicions. Το συγκρότημα έδωσε τις προηγούμενες ημέρες στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ, το κομμάτι με τίτλο Gimme the Keys.

Το κομμάτι φυσικά συνοδεύεται από βίντεο, το οποίο, παρόλο που είναι lyric video και όχι video clip, έχει την ξεκάθαρη και χαρακτηριστική... clutch-ική αισθητική.

Μιλώντας για το νέο άλμπουμ, ο frontman του συγκροτήματος, Neil Fallon, ανέφερε πως: "Σε γενικές γραμμές πρόκειται για έναν πιο απογυμνωμένο δίσκο με περισσότερα τραγούδια και περισσότερα tempos. Δούλεψα πολύ σκληρά γι' αυτό το άλμπουμ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που με κάνει να παρατηρώ το κάθε 'δέντρο' ξεχωριστά αλλά να χάνω το 'δάσος'. Πρέπει να κάνω μερικά βήματα πίσω για να καταλάβω τι ακριβώς έχουμε ηχογραφήσει", ενώ αναφορικά με τον τίτλο του δίσκου δήλωσε: "Προέκυψε από ένα αρκετά σκοτεινό κομμάτι του άλμπουμ. Προσπάθησα να γράψω στίχους στο ύφος του Cormac McCarthy. Όλοι στη ζωή μας παίρνουμε και... κακές αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να έχεις καλούς ανθρώπους τριγύρω σου οι οποίοι θα σε αποδέχονται και θα σου συμπαραστέκονται όταν υπάρχει ανάγκη".

Ακούστε το κομμάτι και δείτε το βίντεο εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.