Πιο πρόσφατα

9/5/18

Τα πρώτα ονόματα του Made of Stone Festival

Η Made of Stone Productions γιορτάζει έξι χρόνια ζωής με ένα μεγάλο φεστιβάλ στον Πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη - Naxatras, Mars Red Sky, Puta Volcano και Brond τα πρώτα ονόματα

Η Made of Stone Productions, από τις πιο δυναμικές και ταχύτερα εξελισσόμενες ελληνικές εταιρείες παραγωγής στον τομέα των συναυλιών, συμπληρώνει το 2018 έξι χρόνια ζωής και το γιορτάζει, διοργανώνοντας για πρώτη φορά ένα δικό της φεστιβάλ, στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη.

Το -μονοήμερο- φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου στον Πολυχώρο WE και τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις των συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν, με τέσσερα ονόματα να γίνονται μέχρι στιγμής γνωστά.

Η αρχή έγινε με τους Αθηναίους heavy "volcanic" rockers, όπως αυτοπροσδιορίζονται, Puta Volcano, ακολούθησε η ανακοίνωση για τους σπουδαίους Γάλλους psych stoner rockers Mars Red Sky, για τους prog metallers Brond από τη Βουλγαρία, αλλά και για τους "ντόπιους" hard psychedelic rockers Naxatras.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα καθώς και λεπτομέρειες για τα εισιτήρια. Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Οι ανακοινώσεις:





Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.