Πιο πρόσφατα

9/5/18

Νέο τραγούδι από Παυλίδη - Αγγελάκα (video)

Ο Παύλος Παυλίδης και ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζουν τη Νέα Βαρβαρότητα, ένα ολοκαίνουριο κομμάτι λίγο πριν την έναρξη των κοινών τους καλοκαιρινών εμφανίσεων

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες κοινές τους εμφανίσεις πέρυσι το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, Παύλος Παυλίδης και Γιάννης Αγγελάκας ετοιμάζονται για ακόμη μία κοινή καλοκαιρινή περιοδεία. Λίγο πριν την έναρξη της, μεταφέρουν τη συνεργασία τους στο στούντιο και παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουριο κομμάτι.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο Η Νέα Βαρβαρότητα, και αποτελεί ουσιαστικά μέρος της επερχόμενης δουλειάς που ετοιμάζουν Παύλος Παυλίδης και B-Movies, με τη συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα. Οι στίχοι είναι του ίδιου του Παυλίδη, ενώ τη μουσική συνυπογράφουν και οι υπόλοιποι B-Movies. Το κομμάτι συνοδεύεται και από ένα βίντεο, το οποίο αποτελεί "αδελφάκι" και συνέχεια του βίντεο το οποίο είχε κυκλοφορήσει για το κομμάτι Δεσποινίς.

Διάβασε ακόμα:

Νέο τραγούδι από τον Παύλο Παυλίδη (video)


Ηχολήπτης είναι ο Παναγιώτης Ριζόπουλος, ενώ το mastering ανέλαβε ο Ανέστης Ψαραδάκος (Athens Mastering Studios). Το βίντεο αποτελεί μια δημιουργία της Ευτυχίας Ιωσηφίδου (σκηνοθεσία/εικονοληψία/μοντάζ) με τον Πέτρο Ιωαννίδη επίσης στην εικονοληψία.

Δείτε το εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.