Πιο πρόσφατα

5/5/18

Νέο single από τους Raw in Sect (video)

Οι Raw in Sect δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμη νέο single και βίντεο από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους, Kitro

Το ψυχεδελικό metal κουαρτέτο των Raw in Sect, έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα video από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Kitro". Αυτό είναι για το τραγούδι "Arena".

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί άλλη μια προσπάθεια της μπάντας να συνδυάσει τις ελληνικές μουσικές επιρροές της και φυσικά την ελληνική γλώσσα με τον ψυχεδελικό και αιχμηρό χαρακτήρα, της ως τώρα τραγουδοποιείας της. Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως η επερχόμενη πλήρης δισκογραφικής δουλειά των Raw in Sect θα αποτελεί μια ολοκληρωμένη επαφή του σχήματος με τις ρίζες του, γεγονός που μέχρι στιγμής μοιάζει να "ξεκλειδώνει" νέα όρια στην έκφρασή του.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον video αποτελεί μια συμπαραγωγή των Σέχτα Films και Odelay Films, με τον Joseph Ollman σε ρόλο σκηνοθέτη και εκτυλίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, μεταφέροντας με έναν ιδιαίτερα σαρκαστικό τρόπο την σύγχρονη ατμόσφαιρα της Ελληνικής πρωτεύουσας.

Το "Kitro" ηχογραφήθηκε σε Ελλάδα και Αγγλία με παραγωγό τον Peter Dowsett, η μίξη έγινε από τον Matt Bayles (Botch, Isis, Mastodon, Norma Jean, Caspian κ.α.) και το mastering από τον Peter Maher (U2, Pixies, Depeche Mode, Jack White, The Rolling Stones, Linkin Park, Nine Inch Nails κ.α.).

Δείτε το εδώ:


Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν, οι Raw in Sect, είχαν δώσει στη δημοσιότητα άλλο ένα video single από το album "Kitro", το "Therion" που κατέδειξε τη πρώτη διάθεση της μπάντας να ενσωματώσει στον ήχο της στοιχεία από την Ελληνική παράδοση. Δείτε το εδώ:


Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο site των Raw in Sect και προπαραγγείλτε σε αυτό το "Kitro" και ακολουθήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες του σχήματος:
Official Site
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter

Βρείτε τη μουσική των Raw in Sect σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικής διανομής:
Spotify
iTunes
Google Play

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.