Πιο πρόσφατα

20/9/18

8Bit Slap & Perfect Faith live στο Temple

Εναλλακτική ροκ/ μέταλ συνάντηση στη σκηνή του Temple με τους 8Bit Slap και τους Perfect Faith - Τη συναυλία ανοίγουν οι Voodoo Saints

8Bit Slap + Perfect Faith ζωντανά στην Αθήνα
Opening act: Voodoo Saints
Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018
Πόρτες: 20:00

Event page

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 
Προπώληση: 6€
Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
Kremlino (Καραΐσκου 119, Πειραιάς, τηλ.: 2104100010 - www.kremlino.gr)
Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

Ηλεκτρονική προπώληση

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως οι 8Bit Slap κινούνται στον nu-metal χώρο, όμως η περιγραφή αυτή θα ήταν σίγουρα ελλιπής. Με grunge, hardcore, ακόμη και post-hardcore επιρροές, το Πειραιώτικο σχήμα παραδίδει ανεβαστικά κιθαριστικά riffs και γκρούβες γεμάτες ενέργεια, από την ίδρυσή του το 2015 και μετά. Το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 2017 ενώ οι ίδιοι, ακούραστοι και αεικίνητοι δεν έχουν σταματήσει να το παρουσιάζουν με ζωντανές εμφανίσεις, δουλεύοντας ταυτόχρονα σε νέο υλικό.


Το Αγγλόφωνο rock των Perfect Faith έχει στοιχεία από όλες τις μουσικές που αγαπήσαμε από τα 90's μέχρι και σήμερα, ρέποντας αρκετά προς αυτό που λέμε alternative rock, αλλά φέροντας μία ευρεία παλέτα επιρροών που τους κάνει να ακούγονται αυθεντικοί όσο και ξεχωριστοί. Οι δύο κυκλοφορίες που έχουν μέχρι στιγμής στο οπλοστάσιό τους, το "Rise" του 2014 και το "Uncertain World" του 2018, έχουν ήδη εισπράξει θετικότατες κριτικές από το κοινό, ενώ εκτός από το δικό τους υλικό, στις συναυλίες τους θα ακούσετε και μερικές πολύ ιδιαίτερες, "πειραγμένες" διασκευές.

Την βραδιά θα ανοίξει το blues/ rock'n'roll σχήμα των Voodoo Saints από τον Πειραιά, που συχνά αρέσκονται στον αυτοσχεδιασμό, ενώ βρίσκονται αυτή την περίοδο σε διαδικασία ηχογράφησης της πρώτης δισκογραφικής τους κυκλοφορίας.


LINKS:
8Bit Slap
Perfect Faith Official Site
Facebook
Voodoo Saints
Temple Athens Official Site
Facebook
3P Lab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.