Πιο πρόσφατα

20/9/18

Thee Holy Strangers live στο Temple

Το Αθηναϊκό supergroup των Thee Holy Strangers ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Temple λίγο πριν επιστρέψουν στο στούντιο για τις ηχογραφήσεις του δεύτερου τους δίσκου

Thee Holy Strangers 
Temple
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 
Ώρα Έναρξης: 22:00

Ακριβώς πριν μπουν στο στούντιο -με σκοπό να βγουν με τον δεύτερο δίσκο τους έτοιμο για κοπή- οι Thee Holy Strangers ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του Temple! Παρέα τους όλα τα τραγούδια από το ντεμπούτο τους, αλλά και αρκετά νέα κομμάτια που ζητούν μια ζωντανή αλληλεπίδραση με τους φίλους της μπάντας, ώστε να πάρουν την αίσθηση του κοινού και του live λίγο πριν τη διαδικασία του studio και της δισκογραφικής καταγραφής τους.

Τη βραδιά πλαισιώνει μουσικά ο Αντώνης Ζήβας με ένα dj set διαμορφωμένο ειδικά!

Info:
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018
Temple - Ιάκχου 17, Γκάζι
Πόρτες: 21:00 / Ώρα Έναρξης: 22:00
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva
Τιμή προπώλησης: 8€
Τιμή Ταμείου: 10€

THEE HOLY STRANGERS 

Οι Thee Holy Strangers ξεκίνησαν στα τέλη του 2013 σαν μια σύμπραξη γνωστών μουσικών της αθηναϊκής σκηνής, με κίνητρο τα τραγούδια και τις εικόνες της πόλης που ήθελαν να περιγράψουν. Στις συναυλίες τους επιδιώκουν την χαρά και την ένωση που μπορεί να προσφέρει το ροκ εν ρολ, καθώς ξεδιπλώνουν το γοητευτικό χαρμάνι της μουσικής τους που οι ίδιοι ονομάζουν "kozmic swamp music": "Σκοτεινή" Americana, soul και αστικό μπλουζ, ένα soundtrack για μία απελευθερωτική βόλτα σε τοπία της καρδιάς και της πόλης.

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα 7ιντσο (Fiery Road/Trouble on Trouble) μαζί με το zine Fractal Press, κυκλοφόρησαν στο τέλος του 2015 το πρώτο τους άλμπουμ, σε cd και διπλό βινύλιο από την σύμπραξη MMB/The Lab/Labyrinth of Thougths, που έγινε δεκτό με εξαιρετικές κριτικές. Πλέον, προετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους υλικό που παρουσιάζεται επί σκηνής μέχρι να οδηγηθεί στα στάδιο της ηχογράφησης!

"Σε έναν πλανήτη που έχει εθιστεί στην βία και την καχυποψία ξέρουμε ότι το όνομά μας ακούγεται σαν πικρό αστείο, αλλά μιλάμε για έναν αναγκαίο όρο της ανθρώπινης συμβίωσης. Ιεροί Ξένοι είμαστε όλοι εμείς οι πολλοί, οι σημερινοί και οι δυνητικοί εκτοπισμένοι και αποστερημένοι, ενός κόσμου γεμάτου αποκλεισμούς".


Thee Holy Strangers:

Alex K. / Φωνή, Κιθάρα, Φυσαρμόνικα
Νίκος Φυσάκης / Κιθάρα
John "Hardy" Χουστουλάκης / Pedal steel, Κιθάρα
Φλώρα Ιωαννίδη / Φωνή
Costas C. a.k.a Digital Alkemist / Drums
Τάσσος Παλαιολόγου / Μπάσο, Φωνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.