Πιο πρόσφατα

1/2/14

Top10 Ιανουαρίου

Αφού σας άρεσε το top10 του 2013, αποφασίσαμε κάθε 1η του μηνός να ανεβάζουμε το top10 του... προηγούμενου μήνα! Ιδού λοιπόν τα 10 τραγούδια που "κρατάμε" για τον πρώτο μήνα του 2014!


10. ΕΚΜΕΚ - Ο Τραπεζίτης [Γλυκαίνει Και Δεν Παχαίνει, 2011]


9. Ηλίας Βαμβακούσης - Τι Καλά Το Λέει Τ' Αηδόνι [παραδοσιακό]


8. Joey - Στη Σελήνη

7. George Avramidis - Shadow Man [Protocol, 2013]


6. Λεωνίδας Μπαλάφας - Δόλια Μου Ψυχή [Απηλιώτης, 2013]


5. Μαρία Παπαγεωργίου & Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης - Άβουλο Θεριό [Άβουλο Θεριό, 2013]


Μια συνεργασία ταπεινή, πλην σπουδαία, με το δίδυμο Παπαγεωργίου Εμμανουηλίδη να δημιουργεί μικρά μικρά αριστουργήματα, ένα από τα οποία είναι και το Άβουλο Θεριό. Θέλεις στίχους; τους έχεις! Θέλεις μουσική; την έχεις! Θέλεις φωνές; τις έχεις κι αυτές! Τι άλλο θες; θα το βρούμε κι αυτό!
Λάμπρος Παπαευθυμίου

4. Iced Earth - Anthem [Dystopia, 2012]


Ο Stu Block το χαρακτήρισε "γιορτή των ανθρώπων, του ανθρώπινου πνεύματος και της ζωής", ενώ ο Jon Schaffer είπε πως "το (video clip του) Anthem περιέχει όλη την ενέργεια των live εμφανίσεων μας, αλλά και το πόσο διασκεδάζουμε σαν συγκρότημα". Δυο πολύ καλοί λόγοι για να έχουμε το τραγούδι στο νο.4 του Ιανουαρίου.
Γιάννης Νέγρης

3. Φρούτα Του Δάσους - Ρένα [Τριαντάφυλλα Στη Λάσπη, 2013]


Τα Φρούτα του Δάσους με το δεύτερο τους δίσκο έχουν "ανοίξει" τις πόρτες για τους εαυτούς τους, έχουν ωριμάσει ακόμα περισσότερο και η μουσική τους έχει κλείσει, ως αυθεντική... ελληνική ποπ ροκ. Η Ρένα ξεχωρίζει, κι ας είναι συνέχεια λιώμα!
Λάμπρος Παπαευθυμίου

2. The Doors - The End [The Doors, 1967]


Αν και μας έρχεται από το μακρινό 1967 και το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, πρόσφατα είδα την ταινία The Doors, και... κόλλησα, το ακούω περισσότερο από κάθε άλλο κομμάτι!
Άννι Μπέρκα

1. The Cult - Wilderness Now [Choice Of Weapon, 2012]


Raise your fist in the sky...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.