Πιο πρόσφατα

13/2/20

Οι Boy Harsher έρχονται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Το μαγικό ηλεκτρονικό duo των Boy Harsher επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Boy Harsher ζωντανά στην Ελλάδα
Special guest: HIDE

Κυριακή 5 Απριλίου 2020 - Eightball / Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες

Τρίτη 7 Απριλίου 2020 - Fuzz Live Music Club / Αθήνα
Πληροφορίες

Οι Boy Harsher επιστρέφουν με την δεύτερη πλήρη κυκλοφορία τους, το αριστουργηματικό "Careful", ένα μουσικό ταξίδι που υμνεί την εγκατάλειψη, θρηνώντας για κάθε συναισθηματικό δέσιμο και με αφορμή αυτό επιστρέφουν και στην Ελλάδα, μετά το επικό sold out show τους, δύο χρόνια πριν στον συναυλιακό Ναό της Αθήνας.

Το project ξεκίνησε ως μία ανάγκη των Jae Matthews και August Muller να παράγουν μουσική, τον χειμώνα του 2014. Ξεκινώντας να πειραματίζονται με ήχο, εικόνα και κείμενα, κατέληξαν σε εκείνο το περιπετειώδες κατασκεύασμα που σήμερα γνωρίζουμε ως Boy Harsher. Γεννημένο από την ταραχώδη σχέση των δύο δημιουργών στην βαλτώδη Georgia, το ντεμπούτο EP "Lesser Man" είναι sexy και στοιχειωτικό, καθορίζοντας τον ηρωικό pop sound του duo.

Στο δεύτερο album "Yr Body is Nothing", οι Matthews και Muller πορεύονται μέσα από το σκοτάδι που οι ίδιοι δημιουργούν κλείνοντας έναν κύκλο δύο κυκλοφοριών οι οποίες αντανακλούν την ένταση που υπάρχει στην εφηβική τους επιθυμία και θυμό.

Οι Boy Harsher δίνουν έμφαση στους συναισθηματικούς ήχους και τις γλαφυρές αφηγήσεις τους, καταλήγοντας σε ένα υλικό πιο "αληθινό" από ποτέ, στη νέα κυκλοφορία τους με τίτλο "Careful". Το "Careful" είναι ένας διαχρονικός και πρωτότυπος minimal synth δίσκος, που σηματοδοτεί την θριαμβευτική δισκογραφική επιστροφή του αινιγματικού διδύμου.

Την συναυλία θα ανοίξει το industrial duo των Hide από το Chicago, που βρίσκεται στην αιχμή της ζωντανής προωθητικής καμπάνιας για τον σπουδαίο, δεύτερο σε σειρά, νέο πλήρη δίσκο του, το εξαιρετικό "Hell Is Here" του 2019.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 14€ (περιορισμένη διάθεση) και 17€ (υπόλοιπη προπώληση).ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Viva Kiosk)
Καταστήματα WIND
Yoleni's Hellas (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)
Le Disque Noir (μόνο στην Αθήνα)

Ηλεκτρονική προπώληση

LINKS
Boy Harsher Official Site
Facebook
HIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.