Πιο πρόσφατα

13/2/20

Parov Stelar - Gramatik - Martin Garrix - Nicky Romero - Vini Vici στο Release Athens

Parov Stelar και Gramatik, Martin Garrix, Nicky Romero και Vini Vici προστίθενται στο line up του Release Athens σε δυο άκρως χορευτικές ημέρες

Parov Stelar, Gramatik & more tba
Παρασκευή 19 Ιουνίου

Το Release Athens υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar σε μια βραδιά εθιστικού electro swing! Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η Πλατεία Νερού θα χορέψει από άκρη σε άκρη με τις επιτυχίες του πιο διάσημου Αυστριακού καλλιτέχνη και της καταπληκτικής μπάντας του, σε μια βραδιά αποθέωση της διασκέδασης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Μαζί του, άλλο ένα σπουδαίο όνομα! Ο "μάγος" της κονσόλας, Gramatik, έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να μας... επιτεθεί με έναν πελώριο ήχο από funky, hip-hop, electro και dubstep ρυθμούς!

Περισσότερα ονόματα για την συγκεκριμένη μέρα, αλλά και για ολόκληρο το φεστιβάλ, θα ανακοινωθούν σύντομα!

O Marcus Fuereder, γνωστός σε όλους μας ως Parov Stelar, θεωρείται ως ο "εφευρέτης" του electro swing. Το κοινό τον πρωτογνώρισε από τις επιτυχίες που ηχογράφησε, κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο το ραδιοφωνικό airplay. Όμως, η μεγάλη του δύναμη παραμένει η σκηνική του παρουσία, παρέα με την πολυμελή μπάντα του. Πλέον, μετράει περισσότερα από 1.000 shows, με απανωτά sold-out σε εμβληματικούς χώρους όπως το Play Station Theater στη Νέα Υόρκη, το Alexandra Palace στο Λονδίνο και το Zenith στο Παρίσι, αλλά και σε πολλά σπουδαία φεστιβάλ, όπως τα Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop, μεταξύ άλλων.

O νέος του δίσκος, "Voodoo Sonic - The Trilogy", χωρίζεται σε τρία μέρη, με το πρώτο να έχει ήδη κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες και τα δύο επόμενα να καταφθάνουν μέσα στη χρονιά. Ένα ακόμα ταξίδι προς τη μουσική ελευθερία και την εξερεύνηση νέων ηχητικών τοπίων που φαίνεται πως θα τον οδηγήσει ακόμα ψηλότερα.

Την ίδια στιγμή, είναι περιζήτητος remixer - με συνεργασίες από Tony Bennett & Lady Gaga μέχρι Lana Del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye, Bryan Ferry - ενώ έχει ντύσει με τη μουσική και τα τραγούδια του αμέτρητες διαφημίσεις, ταινίες και σειρές!

Αν η ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου είναι "πως θα διασκεδάσω;" o Parov Stelar είναι η απάντηση! Το ελληνικό κοινό το γνωρίζει ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο γι' αυτό και δίνει πάντοτε βροντερό παρών στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Gramatik (αληθινό όνομα Denis Jašarević) ξεκίνησε από τη Σλοβενία με ιδιαίτερη ορμή και σύντομα εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς / παραγωγούς στον κόσμο, με τον δικό του χαρακτηριστικό στυλ που συνδυάζει την electronica με hip-hop και trip-hop στοιχεία.

Εξελίσσοντας τον ήχο του, σύστησε στον κόσμο το δικό του Bluestep, έναν σταθερό dubstep ρυθμό με jazz / blues / funk στοιχεία και δάνεια από μουσικές των 50s και 60s. Ταυτόχρονα, παραμένει πολύπλευρος, αλλάζοντας συνεχώς ύφος και διάθεση, διατηρώντας πάντοτε τον πυρήνα των φίλων του και κερδίζοντας πολυάριθμους νέους fans ανά τον κόσμο. Περίοπτη θέση στη ραγδαία ανοδική πορεία του καλλιτέχνη κατέχει και το ελληνικό κοινό, το οποίο τον αγάπησε και τον υποστήριξε από την πρώτη στιγμή.

Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική του προσπάθεια, έχει πλέον στο ενεργητικό του 11 albums, 4 EPs, πολλά singles, remixes και soundtracks, καθώς και παγκόσμιες περιοδείες με sold out βραδιές σε κάθε ήπειρο και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ όπως τα Lollapalooza, Coachella και Sonar.

Η προπώληση ξεκινάει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 32 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ.

Martin Garrix, Nicky Romero, Vini Vici & more tba
Σάββατο 27 Ιουνίου


Το Σάββατο 27 Ιουνίου, το Release Athens φέρνει στην Πλατεία Νερού την απόλυτη γιορτή της ηλεκτρονικής dance μουσικής για το 2020, με ένα καταπληκτικό line-up πλαισιωμένο από μία εντυπωσιακή παραγωγή, σε ένα πραγματικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα! Ο superstar, Martin Garrix, το παιδί-θαύμα που μετατράπηκε ήδη σε φαινόμενο της παγκόσμιας σκηνής, έρχεται για να αποδείξει το γιατί βρέθηκε στο no1 του DJ Mag για τρεις συνεχόμενες χρονιές! Μαζί του, ο μοναδικός Nicky Romero και οι εξαιρετικοί Vini Vici, σε μια βραδιά που προορίζεται για ατελείωτο χορό!

Ο Ολλανδός Martin Garrix είναι, μόλις στα 23 χρόνια του, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής παγκοσμίως. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες - από τον κλασικό ύμνο "Animals" (2013) και το "In The Name Of Love" (2015) μέχρι το "Scared To Be Lonely" (2016) και το "Summer Days" (2019) - καθώς και εκατομμύρια πωλήσεις και fans σε ολόκληρο τον κόσμο, ο νεαρός που ξεκίνησε ως το νέο πρόσωπο της electronic dance music εξελίχθηκε γρήγορα στον απόλυτο star της.

Τα hits διαδέχονται το ένα το άλλο, όπως και οι συνεργασίες με τεράστια ονόματα ολόκληρου του στερεώματος της pop μουσικής (Dua Lipa, Usher, Bebe Rexha, Troye Sivan, Khalid, Macklemore, David Guetta, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike), τα βραβεία και οι συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Πριν λίγο καιρό, ανακοινώθηκε πως θα είναι ο μουσικός πρεσβευτής του Euro 2020, γράφοντας το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης και ντύνοντας ηχητικά όλες τις σπουδαίες στιγμές της.

Ολόκληρος ο κόσμος χορεύει στους ρυθμούς του Martin Garrix και χιλιάδες fans θα ανακαλύψουν το γιατί από κοντά, το βράδυ της 27ης Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Ο Νicky Romero θεωρείται ένας από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον dance πλανήτη! Το πλούσιο βιογραφικό του είναι γεμάτο από μία εντυπωσιακή δισκογραφία που περιλαμβάνει αυθεντικές δικές του συνθέσεις, remixes και συμπαραγωγές, αποδεικνύοντας επανειλημμένα τη μοναδική ικανότητά του να εξελίσσεται μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής.

"I Could Be The One", "Toulouse", "Legacy", "Sparks", "Like Home" είναι μερικές από τις πασίγνωστες επιτυχίες του διάσημου Ολλανδού, τα sets του οποίου είναι γεμάτα από vibes αγάπης και ενέργειας. Είναι πάντα συντονισμένος με τα συναισθήματα του κοινού, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό μουσικό περιβάλλον ανάλογο της φήμης που τον συνοδεύει.

Οι καταιγιστικοί Vini Vici συμπληρώνουν το ονειρικό international line-up της ημέρας με τον ιδανικότερο τρόπο. Με ένα ξεχωριστό και ήδη αναγνωρίσιμο ύφος και στυλ, θεωρούνται ως ένα από τα ραγδαία ανερχόμενα ονόματα στο χώρο της electronic dance σκηνής. Το ντουέτο των Aviram Saharai και Matan Kadosh ταξιδεύει πέρα από είδη με μοναδικό σκοπό το χορό και τη διασκέδαση.

Ο κατακλυσμικός ήχος τους, αυθεντικός και ταυτόχρονα υπνωτιστικός, ξεπέρασε τα όρια του psytrance και τους καθιέρωσε στο τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής. Κομμάτια όπως τα "Adhana", "In & Out", "Where The Heart Is", "Veni Vidi Vici", "Ravers Army", "Namaste", "Colors", "Universe Inside Me" και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως οι Armin Van Buuren, W&W, Steve Aoki, KSHMR δείχνουν το γιατί.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο επίσημο site του φεστιβάλ.

Το 2020, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα "Release The Earth From Plastic". Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.