Πιο πρόσφατα

10/3/14

Οι νικητές της 6ης Battle of the Bands!

BATTLE OF THE BANDS 2014 - Part 6: 
Νικητές οι Hoi-Poi Farplane Wind!

Μια τριμελής μπάντα, οι HOI-POI FARPLANE WIND, ήταν η μεγάλη νικήτρια της 6ης βραδιάς του BATTLE OF THE BANDS 2014, που πραγματοποιείται στο Eightball Live Stage της Θεσσαλονίκης.

Η εμφάνιση του συγκροτήματος συνοδεύτηκε από ενθουσιώδεις σκηνές των πολυάριθμων φίλων τους, που χόρευαν συνεχώς μπροστά τους, ενώ ορισμένοι ανέβαιναν και πάνω στη σκηνή.

Οι HOI-POI FARPLANE WIND, είναι ένα Garage lo-fi σχήμα από την Θεσσαλονίκη. Η μπάντα ξεκίνησε στις αρχές του 2011 ως cover band. Μετά από μια διακοπή από το καλοκαίρι του 2011 ως την άνοιξη του 2012 η μπάντα επανενώθηκε και είχε μια live εμφάνιση, ενώ ακολούθησε η ηχογράφηση του πρώτου τους EP "Powerhouse Dynamics", τον Αύγουστο του 2013.

Τα μέλη της μπάντας είναι:
Κώστας Γραμμάδας - κιθάρα και φωνή
Θοδωρής Δοδούσης - μπάσο και δεύτερη φωνή
Αλέξανδρος Γραικός - ντραμς

*********

Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και θα λήξει την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 8 το βράδυ με τη συμμετοχή 6 συγκροτημάτων και ψηφοφορία του κοινού. Τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν είναι οι DRYOCOLLAPTOR / ELSE TAURUS / EMBARGO / STINKFOOT / THE BAND SAWS / ΔΕΛΕΑΡ ACOUSTIC BAND.
Θα ακολουθήσουν δύο ημιτελικοί στις 25 και 26 Μαρτίου, στους οποίους θα διαγωνιστούν τα συγκροτήματα, που προκρίθηκαν στις προηγούμενες διοργανώσεις. Τα έξι γκρουπ που θα βγουν πρώτα από τις δυο βραδιές, θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό, η ημερομηνία του οποίου δεν έχει οριστεί ακόμη από την οργανωτική επιτροπή.

*********

Χορηγοί του BATΤLE OF THE BANDS 2014 είναι η εταιρία MUSIC FACTORY ENTERTAINMENT (Γρηγορίου Λαμπράκη 246, Άνω Τούμπα) που δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και ψυχαγωγίας, τα μουσικά όργανα ΡΙΧΑΡΔΟΣ (Παπαναστασίου 76 και 69 & Κωνσταντινουπόλεως 27) και τα στούντιο MAGNANIMUS (Μητροπόλεως 129), JAM (Αρτέμιδος 60), RED STUDIO (Σαρανταπόρου 29), REVOLVER (Ικτίνου 18) και EASTSIDE (23ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου).
Το BATTLE OF THE BANDS 2014 διοργανώνεται με τη στήριξη του i-JUKEBOX.gr και της ‘OVER THE TOP’ PROMOTION, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το SUMMER RAIN ROCK RADIO.
* Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο jnegris@otenet.gr ή το 6944 59-75-05.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.