Πιο πρόσφατα

20/5/14

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live στο ΣτΝ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014
Σταυρός του Νότου Club

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου παρουσίασης του «Απηλιώτη», επιστρέφει στον ηλεκτρικό ήχο, και ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο παραστάσεων ταυτόχρονα με το κλείσιμο της χειμερινής σεζόν για τον Σταυρό του Νότου.
Το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στον Σταυρό του Νότου, στην σκηνή του Club,  ο Λεωνίδας Μπαλάφας μαζί με τους μουσικούς του θα παρουσιάσουν τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά, καθώς και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη την μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.
Ένα live που κλείνει την σεζόν για τον Σταυρό του Νότου, αποχαιρετίζει την άνοιξη και καλωσορίζει το καλοκαίρι επί σκηνής. Ένα live -οι πιο παλιοί ξέρουν- γεμάτο εκπλήξεις όπως κάθε «τελευταία μέρα», καθώς η σκηνή του Σταυρού του Νότου πάνω και κάτω γεμίζει φίλους και γνωστούς και αντεχει μέχρι το ξημέρωμα...

Παίζουν οι μουσικοί:
Βαγγέλης Κατσαρέλης
Κώστας Στεργίου
Κώστας Φόρτσας
Λευτέρης Βαρθάλης
Νίκος Παγώνης
Σπύρος Βρυώνης

Βίντεο από τις πρόβες

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 
Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)
Σταυρός του Νότου Club 
Φραντζή & Θαρύπου 35-37 
Τηλ. Κρατήσεων : 2109226975
www.stn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.