Πιο πρόσφατα

20/6/14

Νατάσσα Μποφίλιου @ Θέατρο Ε.Η.Μ., 18/6/2014

Πώς να εξηγήσει κανείς με λόγια τα όσα ζήσαμε χθες βράδυ (σ.σ. 18 Ιουνίου) στο Ε.Η.Μ (Φρόντζου Πολιτεία) στα Ιωάννινα; Μια νεράιδα εμφανίστηκε μπρος μας και… έδωσε παράσταση.

Μια παράσταση που τα είχε όλα, τραγούδια απ’ το ξεκίνημα της, απ’ τα παλιά, για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά και από την καινούρια της συνεργασία με τον Στάμο Σέμση.

Όταν την παρακολουθεί κανείς με ευκολία διαπιστώνει πως πρόκειται για μια Νατάσσα πιο ώριμη, πιο σίγουρη, τόσο από πλευράς ερμηνείας, όσο και σαν παρουσία. Επιβλητική, άμεση, χαρισματική.


Από την άλλη πλευρά, η πολυμελής ορχήστρα της να την συνοδεύει πιστά στο ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει ακόμη να διανύσει πολλά μίλια στον χώρο της μουσικής. Ένα ταξίδι με μέλλον και σίγουρα χωρίς άγνωστο.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο να υπογράφει τους στίχους στα περισσότερα τραγούδια της και το Θέμη Καραμουρατίδη στο ρόλο του στιχουργού, μαέστρου, ενορχηστρωτή, ο προορισμός είναι ένας, αυτός της επιτυχίας.

Η συνταγή της επιτυχίας, αναρωτιέται κανείς, που να κρύβεται; Στην φωνή της Νατάσσας, στη μουσική, στο στίχο, στην τόσο πια ώριμη μουσικά μπάντα της… Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ανθρώπων και καταστάσεων που δουλεύουν σκληρά γι αυτό, και πως το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.


Τέλος, ένα μεγάλο "ευχαριστήριο", τόσο στη Νατάσσα, όσο και στη μπάντα της, που «φωτίζει τις μέρες» μας, που χάνουμε το «μέτρημα» με τα τόσο έντονα συναισθήματα  που γεμίζει η ψυχή μας ακούγοντας τους.

Ταξίδευα, ταξίδευα...

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.

Ζέτα Καρκαμπούνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.