Πιο πρόσφατα

4/6/14

Ρεσιτάλ... δηλώσεων από Metallica με φόντο το Glastonbury

Όσο περισσότερο πλησιάζει το φεστιβάλ του Glastonbury, με τους Metallica headliners (δες εδώ), τόσο περισσότερο "φουντώνει" οτιδήποτε γύρω από το όνομα τους. Τις τελευταίες δυο μέρες μόνο έχουν κληθεί να απαντήσουν σε περισσότερες από μια πλευρές.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με τον Lars Ulrich, όπου σε συνέντευξη του στη Guardian κλήθηκε να απαντήσει σε παλαιότερες δηλώσεις του Bruce Dickinson για το αν είναι καλύτεροι οι Iron Maiden ή οι Metallica. Για την ακρίβεια, ο frontman των Maiden είχε δηλώσει: "Μπλέκω όποτε λέω ότι οι Iron Maiden είναι καλύτεροι από τους Metallica... αλλά είναι αλήθεια! Μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από εμάς, μπορεί να πουλάνε περισσότερα εισιτήρια, μπορεί να έχουν περισσότερη μπουρζουαζία μέσης τάξης να πηγαίνει στις συναυλίες τους, αλλά δεν είναι Maiden". Η απάντηση μπορεί να άργησε τρία χρόνια, ήταν όμως η εξής: "Δεν θα διαφωνήσω ποτέ με αυτό. Πάντα θα στηρίζω τον Bruce Dickinson σε ό,τι βλακεία κι αν πει. Αυτό είναι μέρος της πλάκας. Οπότε, πάμε Iron Maiden! Δεν υπάρχει πρόβλημα".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ulrich μίλησε για τη συμμετοχή τους στο Glastonbury και την κριτική που έχουν δεχθεί γι αυτό. Μάλιστα, δήλωσε πως οι Metallica θα ξεκινήσουν το σετ τους με το Wonderwall των Oasis, μνημονεύοντας τον Jay Z, ο οποίος είχε πράξει το ίδιο όταν ο Noel Gallagher είχε επικρίνει τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ.

"Θα ξεκινήσουμε με το Wonderwall και θα δούμε πώς θα πάει από εκεί και μετά. Χα χα! Ακούστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να βγεις εκεί έξω, να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι περήφανος γι' αυτό που κάνεις".

Πέραν του Lars Ulrich, το μπελά του έχει βρει και ο James Hetfield, αυτή τη φορά από το Facebook, όπου τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια σελίδα που ζητά την απομάκρυνση του συγκροτήματος από το Glastonbury, εξ αιτίας της συμμετοχής του κιθαρίστα των Metallica σε ντοκιμαντέρ για κυνήγι αρκούδας.

Η σελίδα Remove Metalica From Glastonbury Festival For Their Support Of Bear Hunting μετρά ήδη σχεδόν 15 χιλιάδες likes, από τη δημιουργία της την 25η Μαΐου.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως το ντοκιμαντέρ θα φιλοξενηθεί στο History Channel, ενώ είναι γνωστό πως ο Hetfield είναι φαν του "αθλήματος", ταξιδεύοντας μάλιστα σε διάφορα μέρη του κόσμου για το σκοπό αυτό.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.