Πιο πρόσφατα

26/6/14

Ο... κατσικοπόδαρος Mick Jagger

Μια φήμη πλανάται γύρω από τον Mick Jagger εδώ και κάποιο καιρό. Αυτή του... γκαντέμη! Και συγκεκριμένα, του ποδοσφαιρικού γκαντέμη.

Τι έχει κάνει όμως ο γνωστός ροκ σταρ για να του έχει αποδοθεί ο τίτλος pe frio (κρύο πόδι/ γκαντέμης) από τους φίλους του Μουντιάλ της Βραζιλίας;

Κρατήστε σημειώσεις: Η πρώτη (φετινή) του "πρόβλεψη" ήταν η νίκη της Αγγλίας επί της Ουρουγουάης, με τους δεύτερους να κερδίζουν εμφατικά. Στη συνέχεια, σε συναυλία στην Πορτογαλία, προέβλεψε καλή πορεία για την εθνική ομάδα της χώρας, η οποία είναι με το ένα πόδι εκτός συνέχειας Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τρίτη και φαρμακερή(;) η πρόβλεψη του στη συναυλία των Rolling Stones στη Ρώμη, πως η Ιταλία θα κερδίσει την Ουρουγουάη. Σωστά καταλάβατε, πάλι άστοχος ο κύριος Jagger.

Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ! Το 2010, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, η φιγούρα του Mick Jagger έφερε τρόμο γι άλλη μια φορά στους ποδοσφαιριστές. Στον αγώνα των προημιτελικών, Ολλανδία - Βραζιλία, ο γιος του φορούσε φανέλα της Βραζιλίας, η οποία έχασε και αποκλείστηκε (σόι πάει το βασίλειο!). Στο ματς Η.Π.Α. - Γκάνα συνόδευσε τον Μπιλ Κλίντον στο γήπεδο, απλά για να δουν την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών να χάνει και να μένει και αυτή εκτός συνέχειας Μουντιάλ. Και πάλι, ούτε και τότε έβαλε μυαλό ο τραγουδιστής των Rolling Stones και πήγε να δει τον αγώνα Γερμανία - Αγγλία. Και πάλι το κακό τρίτωσε.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.