Πιο πρόσφατα

10/7/14

Οι Doors στα Saturday's Tributes του Summer Rain!

3 Ιουλίου 1971. Η Pamela Courson βρίσκει τον Jim Morrison νεκρό. Ή τουλάχιστον έτσι έγραψε η ιστορία.

43 χρόνια και δέκα μέρες αργότερα, ο Summer Rain αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους σπουδαιότερους ροκ σταρ, παρόλο που η καριέρα του συνοψίζεται σε μια πενταετία.

Μουσικές που σημάδεψαν τους φίλους των Doors και γενικότερα της ροκ, live και σπάνιες ηχογραφήσεις, συνεντεύξεις και αφήγηση ποιημάτων από τον Morrison θα συνθέσουν το αφιέρωμα αυτό. Για να μας βοηθήσει στο... στήσιμο του, θα ακούσουμε και την ιστορία του Jim και των Doors όπως αποτυπώνεται στο βιβλίο No One Here Gets Out Alive, την πρώτη βιογραφία του, τουλάχιστον πρώτη που εκδόθηκε (Jerry Hopkins & Danny Sugerman, με τη βοήθεια του John Desmore).

Το Σάββατο 12 Ιουλίου, εννέα μέρες μετά την επέτειο του (φυσικού και όχι ψυχικού) θανάτου του Jim Morrison και μια εβδομάδα μετά την επέτειο της ιστορικής συναυλίας στο Hollywood Bowl το '68, ο Summer Rain φιλοξενεί στα Saturday's Tributes του ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ιστορίας της ροκ. Στις 17:00 ακριβώς, αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή του Γιάννη Αντωνόπουλου, του νέου μέλους της παρέας του σταθμού μας!

FB event

Επιμέλεια: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.