Πιο πρόσφατα

31/7/14

Το Endless River δεν είναι αυτό που περιμένουν οι φανς των Pink Floyd

Το Endless River, πρώτο άλμπουμ των Pink Floyd μετά από μια 20ετία (δες εδώ), είναι αυτό που περιμένουν οι φανς του συγκροτήματος περισσότερο από τίποτα άλλο, μια ανώνυμη πηγή όμως έρχεται για να μειώσει της προσδοκίες τους.
Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται κοντά στη μπάντα, έτσι αναφέρεται τουλάχιστον, και μίλησε στη Sun, λέγοντας πως το πιο πιθανό είναι το άλμπουμ να διαφέρει αρκετά από όσα περιμένουν οι φανς του συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως τα περισσότερα κομμάτια είναι ορχηστρικά με... διαστημική αίσθηση και όχι ευθείς ροκ συνθέσεις. Μάλιστα τόνισε πως ένα από αυτά, στο οποίο τα φωνητικά είναι του David Gilmour, θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα ταιριαστό δισκογραφικό τέλος για τους Pink Floyd. Αυτό γιατί, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το άλμπουμ αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα των Pink Floyd, τόσο δισκογραφικά, αλλά ακόμη και συναυλιακά.

Σε άλλα νέα σχετικά με το συγκρότημα, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού site, ο David Gilmour διαθέτει προς πώληση τη βίλα του στη Ρόδο, με την τιμή να ανέρχεται στο 1 εκ. ευρώ, ενώ ενδιαφερόμενος αγοραστής εμφανίζεται ο Christiano Ronaldo.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.