Πιο πρόσφατα

21/7/14

Ο Mick Jagger μιλά για τη L'Wren Scott και την ταινία για τον James Brown

Περίπου τέσσερις μήνες μετά το θάνατο της φίλης του, L'Wren Scott, ο Mick Jagger μιλά γι αυτήν για πρώτη φορά. Ο ροκ σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή The Today Show και μεταξύ άλλων, έδωσε έμφαση στα λεγόμενα του για τη φίλη του, αλλά και για τη νέα βιογραφική ταινία που έχει αναλάβει την παραγωγή, για τον James Brown.

"Ήταν δύσκολα, μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά επέστρεψα με την περιοδεία των Stones στην Ευρώπη και κάνοντας διάφορα άλλα πράγματα, όπως αυτήν την σπουδαία ταινία", τονίζοντας πως πλέον είναι καλά και πως οι φίλοι του και η οικογένεια του τον στήριξαν αρκετά.

Όσον αφορά το Get On Up, τη βιογραφική ταινία του James Brown, ο Mick Jagger ανέφερε πως "Ο James Brown έρχεται από το πουθενά και το τίποτα. Δεν έχει τίποτα. Αλλά θέλει να γίνει κάποιος, θέλει να γίνει ένας μεγάλος αστέρας". Το αρχικό trailer της ταινίας δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικούς μήνες, και μπορείτε να το δείτε εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο trailer, το οποίο δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.