Πιο πρόσφατα

1/7/14

Top10 Ιουνίου

Βάλαμε τα μαγιό μας, πήραμε το φραπέ ανά χείρας και κατηφορίζουμε... Από τις συναυλίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας στα φεστιβάλ κάθε γωνιάς της χώρας, ο Ιούνιος ήταν απόλυτα επηρεασμένος από το συναυλιακό καλοκαίρι, ε και λίγο από κάποιες καινούριες κυκλοφορίες που μας άρεσαν, έως εντυπωσίασαν.




10. Paul Kalkbrenner - Aaron [Berlin Calling - The Soundtrack By Paul Kaklbrenner, 2008]



9. Vance Joy - Riptide [God Loves You When You're Dancing, 2013]



8. Septic Flesh - Burn [Titan, 2014]



7. Coldplay - Sky Full Of Stars [Ghost Stories, 2014]



6. Joey - Ρακί Στο Μπαλί [2014]



5. Γιάννης Αγγελάκας - Δικαιοσύνη [Η Γελαστή Ανηφόρα, 2013]
Μπορεί να έχει περάσει πάνω από χρόνος από την κυκλοφορία της Γελαστής Ανηφόρας, τα τραγούδια του δίσκου όμως μας έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια. Άλλωστε, το μόνο που θέλουμε είναι λίγη, τόση δα δικαιοσύνη.
Χαρά Αλεξίου



4. Σωκράτης Μάλαμας - Το Όνομα Μου Είναι Δρόμος [Χάρτης, 2013]
Ο Σωκράτης Μάλαμας μένει μουσικά άφθαρτος από το χρόνο και αποδεικνύει γι άλλη μια φορά τη γνησιότητα του, την προσωπική αλλά και των στίχων του. Άλλο ένα καλοκαίρι θα τον βρει στο δρόμο, οπότε ο πρώτος μήνας του "του ανήκει".
Αναστασία Μανωλούδη



3. Μάνος Λυδάκης - Η Νύφη Που Φορούσε Μαύρα [2014]
Ηλεκτρικές κιθάρες με beatbox. Ο "έντεχνος" Μάνος Λυδάκης στην πιο... δυναμική του έκδοση. Μια πολλά υποσχόμενη διασκευή, που φέρνει την κλασσική Νύφη των Ειλώτων σε άλλο επίπεδο και τη μεταφέρει στο 2014.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου



2. Robert Plant - Rainbow [Lullaby and... The Ceaseless Roar, 2014]
Όσο κι αν θέλει την επανένωση των Led Zeppelin, ο Robert Plant βρίσκεται μίλια μακριά από τις ένδοξες εποχές του συγκροτήματος... Σε τελείως διαφορετικό ύφος, με μοναδικό κοινό στοιχείο τη φωνή και την προσωπικότητα του, το Rainbow είναι το πρώτο single του Lullaby and... The Ceaseless Roar. Δεν εντυπωσιάζει, περιμένουμε όμως να ακούσουμε και τα υπόλοιπα. "Εισιτήριο" για τη 2η θέση, το βαρύ όνομα του δημιουργού.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου


1. Linkin Park (ft Daron Malakian) - Rebellion [The Hunting Party, 2014]
Οι Linkin Park εμφανίζονται πιο ώριμοι από ποτέ, με εκ δια μέτρου διαφορές από τα Numb, In The End κλπ της... νιότης μας. Αυτό αποδεικνύεται και από τις σημαντικές συμμετοχές, μια εκ των οποίων είναι και του Daron Malakian, κιθαρίστα των System Of A Down, για το Rebellion. Σίγουρα η έκπληξη, προσωπικά τουλάχιστον, της χρονιάς.
Αναστασία Μανωλούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.