Πιο πρόσφατα

7/8/14

Πρώην της Marianne Faithfull υπεύθυνος για το θάνατο του Jim Morrison;

Πρόσφατες δηλώσεις της Marianne Faithfull έρχονται για να συμπληρώσουν, ενδεχομένως, κάποια κομμάτια του παζλ σε ό,τι αφορά το θάνατο του Jim Morrison. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη της στο MOJO Magazine, είναι πολύ πιθανό ο θάνατος του προκλήθηκε από λάθος του συντρόφου της εκείνη την περίοδο.

Ο Jean De Breteuil, πρώην σύντροφος της Marianne Faithfull, ήταν γνωστός έμπορος ηρωίνης εκείνη την εποχή στο Παρίσι. Στις δηλώσεις της ανέφερε πως το απόγευμα της 3ης Ιουλίου βρισκόταν μαζί στο Παρίσι, με την ίδια να μένει στο ξενοδοχείο όταν ο De Breteuil πήγε να συναντήσει τον Morrison.

"Σίγουρα ένιωθα πως θα υπήρχε μπλέξιμο. Σκέφτηκα, θα πάρω μερικά Tuinal και δεν θα πάω εκεί. Και πήγε να δει τον Morrison και τον σκότωσε. Εννοώ, είμαι σίγουρη πως έγινε κατά λάθος. [...] Όσοι ήταν συνδεδεμένοι με το θάνατο του καημένου αυτού ανθρώπου είναι νεκροί. Εκτός από μένα."

Η νέα αυτή αποκάλυψη (;) έρχεται για να "δέσει" με τις υπόλοιπες ιστορίες, που διαβάζουμε κατ' αρχάς στο Wonderland Avenue, βιβλίο του Danny Sugerman. Εκεί σημειώνεται πως, αν και στην αστυνομία είπε το αντίθετο, η Pamela Courson εκμυστηρεύτηκε στον Sugerman πως ο Morrison είχε κάνει χρήση ηρωίνης πιστεύοντας πως είναι κοκαΐνη. Στην έτερη βιογραφία του, No One Here Gets Out Alive, αναφέρεται πως και οι δυο είχαν κάνει χρήση ηρωίνης, με τον Jim να μην αισθάνεται καλά και να φτύνει αίμα. Πήγε να κάνει ένα μπάνιο για να συνέλθει, όταν τον βρήκε όμως η Pamela ήταν ήδη νεκρός.

Φέτος συμπληρώθηκαν 43 χρόνια από το θάνατο του Jim Morrison και ο Summer Rain έκανε ένα αφιέρωμα σε αυτόν και τους Doors, στα πλαίσια των Saturday's Tributes. Ακούστε το παρακάτω:



Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.