Πιο πρόσφατα

5/9/14

20 χρόνια Σταυρός του Νότου!

20 χρόνια Σταυρός του Νότου

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 

Ο Σταυρός του Νότου, η αγαπημένη μας μουσική σκηνή, κλείνει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του! 20 Χρόνια με άπειρες παραστάσεις από όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και με εμφανίσεις πολλών ξένων καλλιτεχνών (όπως οι URIAH HEEP, οι PURESCENCE κ.α.).

20 χρόνια γεμάτα συγκινητικές στιγμές, που όλους μας έχουν σημαδέψει...
20 χρόνια σε τρεις μουσικές σκηνές γεμάτα αναμνήσεις, γεμάτα κόσμο, γεμάτα ιστορία...
20 χρόνια γεμάτα μουσική!
20 χρόνια το «στέκι» μας!

Το «στέκι» της Φραντζή λοιπόν, ανοίγει τις πόρτες του για αυτή την επετειακή σεζόν 2014-2015, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, με το μόνιμο σχήμα του χώρου, που φέτος αποτελείται από τους:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, 
ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΠΙΡΕΝΗΣ.

Το σχήμα με τους νέους αυτούς καλλιτέχνες, παρουσιάζει τραγούδια διασκευασμένα και «πειραγμένα» από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής έντεχνης σκηνής, αλλά και επιλογές από την ξένη σκηνή. Ξεκινούν την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και θα παίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Σεπτέμβρη ( 19-20/9 και 26-27/9), συνεχίζοντας από τον Οκτώβριο κάθε Σάββατο για όλη τη σεζόν.

Οι τρεις σκηνές του Σταυρού του Νότου (Κεντρική Σκηνή, Club, Plus) έχουν και φέτος την τιμή να φιλοξενήσουν πολλούς σπουδαίους έλληνες καλλιτέχνες. Μια ιδέα για τις επερχόμενες εμφανίσεις σας δίνουμε παρακάτω:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ & ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ κάθε Παρασκευή στο PLUS (ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή 26/9). ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ κάθε Παρασκευή στο CLUB (ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή 3/10). ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ για 4 μόνο Σάββατα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ημερομηνία έναρξης: Σάββατο 4/10). ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ & ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ κάθε Σάββατο στο PLUS (ημερομηνία έναρξης: Σάββατο 4/10). ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ κάθε Σάββατο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (Νοέμβριος).  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ κάθε Δευτέρα στο CLUB (Νοέμβριος). ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ κάθε Σάββατο στο PLUS (Νοέμβριος).  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ & ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ κάθε Πέμπτη στο CLUB (Νοέμβριος). ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ κάθε Παρασκευή στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (Νοέμβριος).  ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ μαζί του η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κάθε Παρασκευή στο PLUS (Νοέμβριος). ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ συμμετέχει ο Πέτρος Μάλαμας  κάθε Παρασκευή στο CLUB (Νοέμβριος). ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή 23/1). ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ κάθε Παρασκευή στο CLUB (Φεβρουάριος).

Επισημαίνουμε ότι οι ημερομηνίες έναρξης θα οριστικοποιηθούν μέσα στις προσεχείς μέρες και θα ανακοινωθούν μαζί με τα αναλυτικά δελτία τύπου των σχημάτων. Επίσης προσεχώς θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα καλλιτεχνών.

Σας περιμένουμε όλους να ανοιξουμε αυτή την εορταστική σεζόν, να ξανασμίξουμε, να ξαναφτιάξουμε στιγμές...

Σταυρός του Νότου 
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος.
τηλ: 2109226975
www.stn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.