Πιο πρόσφατα

29/9/14

Ο Myles Kennedy o Slash και τα μαθήματα κιθάρας

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο The Pulse Of Radio, ο Slash δήλωσε πως μαθαίνει πολλά πράγματα από τον τραγουδιστή Myles Kennedy, ακόμη και για την κιθάρα. Γεγονός που του το αναγνωρίζουμε, καθώς είναι ένας από τους πιο διάσημους κι αξιόλογους κιθαρίστες, παρόλα αυτά παραδέχτηκε κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστικά παραδέχτηκε πως ο τραγουδιστής του μαθαίνει πράγματα, λέγοντας "Σε τεχνικό επίπεδο έχει εντρυφήσει περισσότερο από εμένα. Ξέρει πολύ περισσότερα για αυτά τα θέματα. Μερικές φορές μου δείχνει φράσεις, arpeggios και κλίμακες και λέω τί είναι αυτό";

Από την άλλη πλευρά ο Kennedy θαυμάζει το ταλέντο του κιθαρίστα, δηλώνοντας "Μπορεί να του δείξω κάτι που ίσως θα του αρέσει, κάτι το οποίο προσπαθούσα μήνες να τελειοποιήσω εκτελεστικά. Και θα τον ακούσω να το παίζει το ίδιο βράδυ. Θα το προβάρει μία φορά και θα το παίξει το ίδιο βράδυ τέλεια. Είναι χαρισματικός και δεν δίνει στον εαυτό του τα εύσημα γι’ αυτό".

Από μουσικά νέα τώρα, ο Slash με τον Kennedy και τους Conspirators συνεργάστηκαν άψογα, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν το World On Fire (λεπτομέρειες εδώ).

Αναστασία Μανωλούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.