Πιο πρόσφατα

25/9/14

Επετειακή κυκλοφορία για το Some Kind Of Monster των Metallica

Μια δεκαετία συμπληρώνεται φέτος από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας των Metallica, Some Kind Of Monster, η οποία "είδε το φως" τον Ιούλιο του 2004. Για να γιορτάσουν τα... δέκατα γενέθλια του φιλμ, το συγκρότημα αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση με πολλά bonus features.

Κατ' αρχάς, η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε διπλό Blu-ray και για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή μέσω Video On Demand, ενώ θα περιλαμβάνει επιπλέον υλικό.

Σε αυτό το επιπλέον περιεχόμενο θα περιλαμβάνεται το 25λεπτο φιλμ Metallica: This Monster Lives, το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε στη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας ταινίας των Metallica, Through The Never, στο Toronto International Film Festival. Περιέχει συνεντεύξεις των μελών του συγκροτήματος και των δυο δημιουργών της ταινίας, Joe Berlinger και Bruce Sinofsky.


Η κυκλοφορία του ορίστηκε για τις 24 Νοεμβρίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα κυκλοφορήσει το περιορισμένης έκδοσης 12" βινύλιο Lords Of Summer, στα πλαίσια της Black Friday Record Store Day. Στην πρώτη πλευρά του δίσκου θα περιλαμβάνεται η First Pass, η στουντιακή δηλαδή εκδοχή του Lords Of Summer, και η ανέκδοτη live εκτέλεση του τραγουδιού στο Rock In Rome Sonisphere την 1η Ιουλίου. Στη δεύτερη πλευρά δεν θα περιλαμβάνεται μουσική, αλλά το έμβλημα M του συγκροτήματος σε ανάγλυφη μορφή.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.