Πιο πρόσφατα

2/9/14

Top10 Αυγούστου

Μας αφήνει σιγά σιγά και το καλοκαίρι (θεωρητικά, γιατί 30 βαθμούς φθινόπωρο δεν τους λες) αλλά οι μουσικές μας μας θυμίζουν πως δεν φεύγει έτσι εύκολα, ιδίως όταν έχεις καλή διάθεση και απόθεμα σε μπύρες και καφέ.


10. Linkin Park - Final Masquerade


9. Katerine Duska - Once In A Million


8. Train - Angel In Blue Jeans


7. Monsieur Minimal - Summer Lovers


6. Joey - Ρακί στο Μπαλί


5. Σωκράτης Μάλαμας - Ηλιόπετρα


Αν έπρεπε να ορίσουμε ένα σάουντρακ για το φετινό καλοκαίρι, αυτό θα ήταν η Ηλιόπετρα. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου υπογράφει τη δημιουργία, ο Σωκράτης Μάλαμας την ερμηνεία, και ο Summer Rain την αγάπη του για το τραγούδι. Εξάλλου, αλλάζει ο κόσμος όταν φιλιούνται δυο.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

4. His Majesty The King Of Spain - Do The Living For Me


Είναι γνωστό πως οι His Majesty The King Of Spain αποτελούν μια από τις πιο αξιόλογες μπάντες της αγγλόφωνης σκηνής στη χώρα μας. Απόψε θα συνοδεύσουν τον Nick Waterhouse στο Gagarin, οπότε θα ήταν "κρίμα" να μην είναι στις επιλογές μας για τον Αύγουστο.
Ελπίδα Πουρναρά

3. Interpol - All The Rage Back Home


Οι Interpol επανέρχονται με νέο δίσκο, El Pintor, στις 8 Σεπτέμβρη, και το All The Rage Back Home είναι το κομμάτι που ήδη έχουμε ξεχωρίσει. Εξάλλου δεν είναι και λίγα τα τέσσερα χρόνια χωρίς κάποια κυκλοφορία (πιο πρόσφατο άλμπουμ: 2010, το ομώνυμο του συγκροτήματος).
Πένυ Σι

2. James - Curse Curse


Ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ. Ένας Tim Booth να γίνεται γι άλλη μια φορά ένα με το κοινό, σε ένα... ατελείωτο stage diving. Ένα σπουδαίο, χαρακτηριστικό "James" τραγούδι. Το ξαναείπαμε, το La Petite Mort είναι ίσως ένας από τους καλύτερους δίσκους των Βρετανών, που δεν χάνουν ευκαιρία να μας το υπενθυμίζουν. Λεπτομέρειες εδώ.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

1. Leonard Cohen - Almost Like The Blues


Μπορεί να πλησιάζει τα 80, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να παράγει μοναδικές μουσικές. Ο Leonard Cohen θέλει να γιορτάσει τα γενέθλια του μαζί μας, κυκλοφορώντας νέο άλμπουμ. Το Almost Like The Blues είναι το πρώτο single του επερχόμενου Popular Problems, και βρίσκεται ήδη στο repeat. Περισσότερα για το άλμπουμ εδώ.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.