Πιο πρόσφατα

1/10/14

Ο Lars Ulrich αποθεώνει τους Oasis!

Λίγους μήνες πριν ο Lars Ulrich είχε κάνει κάποιες δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων είχε πει πως το παράδειγμα του ώστε να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών ήταν ο Noel Gallagher (περισσότερα εδώ). Πριν μερικές ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στην Guardian, όπου έπλεξε και πάλι το εγκώμιο των Oasis.

Μάλιστα τόνισε πως το βρετανικό συγκρότημα είχε μεγάλη επιρροή πάνω του ώστε να γίνει ο άνθρωπος που είναι τώρα, λέγοντας πως η αγάπη του γι αυτούς ξεκίνησε όταν διάβασε μια συνέντευξη τους και κάθε δεύτερη λέξη ήταν fuck ή cunt.

"Η συνέντευξη ξεχείλιζε attitude και μια γενικότερη αντίληψη του να μην δίνεις δεκάρα για τίποτα. Αυτό ήταν κάτι το φρέσκο για την εποχή, αφού τότε βρίσκονταν στα ντουζένια τους οι shoegazing δεν-μπορώ-να-διαχειριστώ-το-ροκσταριλίκι καλλιτέχνες που γίνονταν ολοένα και περισσότερο mainstream" είπε, ενώ συνέχισε σημειώνοντας πως "Αν δεν ζούσες στην Αγγλία δεν μπορείς να το καταλάβεις. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις τη σημασία των Oasis στην αγγλική κουλτούρα στα μέσα των '90s. Υπήρξαν ένα τεράστιο φαινόμενο. Ακόμα και αν δεν άρεσαν σε όλους, όλοι είχαν μια άποψη για τους Oasis. Κανείς δεν τους αγνοούσε. Κανένας!"

Ο ντράμμερ των Metallica ολοκλήρωσε λέγοντας πως οι Oasis είναι το soundtrack της ζωής του τα τελευταία 20 χρόνια: "Έχω ιστορίες και εικόνες στο μυαλό μου που ταιριάζουν με τα πάντα: από την πρώτη φορά που άκουσα συγκεκριμένα τραγούδια και διάβασα συγκεκριμένα άρθρα, μέχρι τα ευτράπελα που έλαβαν χώρα στις τάξεις του συγκροτήματος".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.