Πιο πρόσφατα

15/10/14

Soul Destiny - The Wigs - Poetic live στο Ghost House

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Live @ Ghost House (Stage 2)

Soul Destiny (Παρουσίαση δίσκου)
The Wigs 
Poetic (Παρουσίαση δίσκου)

Είσοδος : 5e
Κατά τις 9:00 μ.μ


Soul destiny [melodramatic hip hop]

Οι Soul DESTINY είναι ενα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μελη από αλλα γκρουπ. Tο 2014 το σχημα αποτελείται από 3 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο- τον Ιωσήφ Λιάκο και τον Παναγιωτη Διαμαντη. Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματικη ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της χιπ -χοπ μουσικής.

Eκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσιάζουν εδώ και 14 χρόνια την Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο ΘΗΒΑ 97.5 , έκαναν παραγωγή στην συλλογή «97.5 freguences», και στην συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν το βιβλίο για το ελληνικό χιπ-χοπ με τίτλο «ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ» που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.Τον Ιουνιο του 2013 κυκλοφόρουν το ep τους από την FM RECORDS, με τίτλο "ΑΛΙΣΑΧΝΗ" με συμμετοχες οπως η Θρυλικη Ποπη Αστεριαδη, Αρετη Κοκκινου και της Καλλιοπης Βασιλειου.

Oι Soul destiny, μετά την πετυχημένη κυκλοφορία του ep «Αλισάχνη», με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Στης σιγής τα χρώματα», με την συμμετοχή της θρυλικής Πόπης Αστεριάδη, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε πολλά ραδιόφωνα της Ελλάδας και όχι μόνο, καταφέρνοντας σε κάποια να είναι μέχρι και στα airplay charts τους, Toν Ιουλιο του 2014 κυκλοφορώντας μέσω της Fm records το νέο τους digital single σε μελοδραματικό hip hop ύφος, με τίτλο «Τραγούδα με τις Μοίρες μου» με την συμμετοχή της σπουδαίας ερμηνεύτριας Σοφίας Παπάζογλου. Σε μια συνάντηση μοναδική. Στο μουσικό μέρος συμμετέχει η Αρετή Κοκκίνου.

Το πλήρες Αλμπουμ τους κυκλοφόρει αρχες Οκτωβριου του 2014, με τίτλο "σε αυτη την γη που η σιωπη δακρυζει". Επισης στην τελικη μορφη του αλμπουμ υπαρχουν επανεκτελεσεις του Γιαννη Πουλοπουλου, Καιτης Χωματα.Τα ονοματα με τις συμμετοχες είναι αρκετα και ειναι τα εξης: Ποπη Αστεριαδη,Σοφια Παπαζογλου,Γιωργος Σταυρακακης,Γιαννης Λεκοπουλος,Νονα Βουδουρη,Aνδρομαχη Μαρκοπουλου,Αρετη Κοκκινου,Καλλιοπη Βασιλειου,Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες),Pol,Rolb,Χαρης Παπανικολαου.

Facebook - YouTube - FM Records Website - MySpace

The Wigs

Οι Wigs μετρούν ήδη 5 χρόνια ζωής και δημιουργήθηκαν από την ανάγκη 5 φίλων να μοιραστούν την αγάπη και τις ανησυχίες τους για τη μουσική. Ο ήχος τους είναι ένα εκρηκτικό μείγμα hard rock με επαναστατικό στίχο και σκληρές κιθάρες, που δεν αφήνει περιθώρια για συγκρίσεις. Το συγκρότημα χάρη στο ανατρεπτικό του performance αλλά και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο (φιλανθρωπικά live στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας, στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για την Κιβωτό του Κόσμου, αποστολή βοήθειας μέσω UNISEF στους σεισμόπληκτους της Αϊτής, ενίσχυση με εφόδια τους Γιατρούς Του Κόσμου, των Χωριών SOS…κ.ά.) απέκτησε γρήγορα φανατικό κοινό. Έχει στο ενεργητικό του δυναμικά live (μπροστά στη Βουλή, στο Μπλοκο ΒιοΠα στην Κερατέα...) και σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση αποδεικνύει περίτρανα ότι η ελληνόφωνη hard rock σκηνή μπορεί να προσφέρει ακόμα αυθεντικές συγκινήσεις.

Η μουσική, δηλώνουν, είναι το μέσο να ερεθίσουμε εκτός από τα αυτιά και τις συνειδήσεις των ακροατών, να προβληματίσουμε αλλά και να αναζητήσουμε τις ευθύνες μας. Σαν το νερό που σιγοβράζει, αρχίζει να κοχλάζει και στο τέλος ξεχειλίζει, αυτό το album είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρο στις μέρες μας. Αποτελείται από 11 κομμάτια σε στίχους και μουσική των Wigs, αφιερωμένα σε εκείνους που δεν έπαψαν να λένε την αλήθεια.
1. Ήρωας
2. Άγρια άλογα
3. Χούλιγκαν
4. Κυανέ Ουρανέ
5. 2023
6. Χιλιάδες κόλπα
7. Φίλοι
8. Καταιγίδα
9. Πολίτης του κόσμου
10. Δύστυχες χαρές
11. Λευκή Κατάρα
\
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των CD θα δοθεί για την ενίσχυση της Φλόγας (Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).Οι Wigs αποτελούνται από τους:Wiggy Athan Τσάκλας (Φωνή) Dr. Noizz Νικ Γκαβογιαννάκης (Solo Χορδές) Craby Λευτέρης Κάβουρας (Ρυθμικές Χορδές) B-Line Νεκτάριος Πούλος (Χαμηλές Συχνότητες) Κυριάκος Δαρίβας (Μεμβράνες & Κύμβαλα). Το πρώτο κομμάτι το οποίο μας παρουσιάζουν από τη δισκογραφική δουλειά τους έχει τον τίτλο «Κυανέ Ουρανέ» σε στίχους του Αθανάσιου Τσάκλα και μουσική του Νίκου Γκαβογιαννάκη.---H μουσική δεν μπορεί να λειτουργεί αποκομμένα από την πραγματικότητα αλλά οφείλει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ζωής. Αν μια φορά στη ζωή σου την ανακαλύψεις, μετά τη χρησιμοποιείς για πάντα.» Αθανάσιος Τσάκλας, The Wigs

The Wigs Links: Official Site - Facebook Page

Το album "The Wigs" κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)FINAL TOUCH, η εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες !

Poetic [Black Days]

Ο Poetic από το 1997 ασχολείται ενεργά με το Low Bap. Δημιούργησε στην Θήβα τους Παράξενους Ταξιδιώτες με τους οποίους πραγματοποίησε δεκάδες live από το 1997 μέχρι και το 2007. Σε αυτή την πορεία είχε μαζί του τον Dj Ponte και αργότερα τον Radical, με τους οποίους δημιούργησε 4 demo cd με τα οποία συμμετείχαν σε διάφορες συλλογές της 8ctagon και της freestyle productions.

Από το 2007 συμμετείχε στους Oscura Vista με τους οποίους κυκλοφόρησε το 2008 το Lp «Της σκοτιάς το βάλσαμο». Το 2011 κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική του δουλειά «Poetic» και ταυτόχρονα δημιούργησε μαζί με τον αδερφικό του φίλο Βαγγέλη Κατσαμπέκη τους Black Days. Το 2012 κυκλοφόρησε με τους Black Days το cd «Τα άνθη της οργής», καινοτόμο και σταθμό στη μέχρι τότε πορεία του. Φτάνοντας στο 2013 κυκλοφορεί την δεύτερη και πιο ολοκληρωμένη προσωπική του δουλειά με τίτλο “Ατραπός”, η οποία περιέχει 14 τραγούδια και πολλές συμμετοχές από Low Bap σχήματα.

Οpening Act σε live των Dead Prez, Masta Ace, Rodney P, Daddy Skitz, Extremists, Active Member.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.