Πιο πρόσφατα

14/11/14

Ξεκινά η Battle of the Bands: Athens Calling!

To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:

BATTLE OF THE BANDS 2014-15
Athens Calling

Η Μάχη των Συγκροτημάτων ξεκινάει και στην Αθήνα!
Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου "ποδαρικό" στο An Club κάνουν οι BELIEF THE BAND / FLAME CUP / MUZIK N.F. / ROLLANDS!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Doors open: 20.30 / Gig starts: 21.00
Είσοδος: 6€

Leg 1 line-up:
BELIEF THE BAND
FLAME CUP
MUZIK N.F.
ROLLANDS

FB Event

*********

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

BELIEF THE BAND
Οι Belief the Band δημιουργήθηκαν από τον Νάσο Αβράμη (σύνθεση / lead κιθάρα / β’ φωνητικά) και τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια, έχουν δώσει πάνω από 50 live στα πιο γνωστά stage και σταθμούς της rock σκηνής στην Αθήνα.

Στη σύνθεση της μπάντας βρίσκονται ακόμη οι Άννα Μαρκάκη (τύμπανα), Νίκος Μητρόπουλος (rhythm κιθάρα), Νίκος Κοντός (μπάσο) και Μαρία Μαυροπούλου (φωνητικά).

Το γκρουπ ηχογραφεί αυτή τη στιγμή το πρώτο του άλμπουμ "Brain Roots", σε ύφος psychedelic / progressive / space / art rock, ενώ μόττο του είναι το "Faith… Hope… Belief & Open mind in the Music Wave...".

Facebook - YouTube - SoundCloud - ReverbNation

FLAME CUP
Οι Flame Cup δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 2011, "από μια στιγμή τρέλας, την πίστη σε ένα όνειρο και τη σκληρή δουλειά τεσσάρων χρόνων". Από τότε μέχρι σήμερα αριθμούν 6 μέλη και εξελίσσονται συνεχώς.

Σήμερα υποστηρίζουν με αυθεντική punk και hard rock μουσική τις εκδηλώσεις του Δήμου Ερμιονίδας, των τοπικών σχολείων, αλλά και όπου αλλού προσκληθούν, ενώ εμπλουτίζουν συνεχώς το ρεπερτόριό τους με καινούρια τραγούδια που γράφουν οι ίδιοι, αλλά και με διασκευές, ανεβάζοντας τον πήχη για τα σχολικά συγκροτήματα ακόμα υψηλότερα.

Η μπάντα αποτελείται από τους Αναστάση Καραΐσκο (16 ετών, 1η κιθάρα), Γιώργο Λασκαρίδη (12 ετών, πλήκτρα), Ελευθερία Λασκαρίδου (16 ετών, μπάσο), Παναγιώτη Ντουζένη (14 ετών, 2η κιθάρα), Αχιλλέα Ρούσσο (16 ετών, τύμπανα) και Δημήτρη Ρούσσο (14 ετών, φωνητικά).

Facebook

MUZIK N.F.
Muzik N.F. είναι μια ελληνόφωνη ροκ μπάντα που αποτελείται από τον Γιώργο Μ. (φωνητικά / κιθάρα), τον Κώστα Μ. (τύμπανα), τον Διονύση Μ. (μπάσο) και τον Νίκο Γ. (πλήκτρα / κιθάρα).

Παίζουν δικά τους τραγούδια και διασκευές, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το EP "Μαζί".

Facebook - YouTube

ROLLANDS
Οι Rollands σχηματίστηκαν το 2009 από τα αδέρφια Πέτρο (κιθάρα / φωnητικά) και Παναγιώτη Σεκερτζόγλου (κιθάρα / φωνητικά), μετά από την κοινή τους αγάπη για τη μουσική της δεκαετίας του '60, όπως και για τη βρετανική σκηνή των 90s.

Το 2010 οι δυο τους άρχισαν να ηχογραφούν τα πρώτα τους κομμάτια, ενώ το 2012 η μπάντα ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του Θάνου Λαϊνά (μπάσο) και του Νάσου Φονταρά (τύμπανα), ξεκινώντας και τις συναυλίες. Το ύφος τους είναι rock / indie / alternative.

Facebook - Jumping Fish

*********

Λίγα λόγια για το BATTLE OF THE BANDS:

Το BATTLE OF THE BANDS 2014-2015 / Athens Calling διεξάγεται Τετάρτη και Κυριακή στο An Club έως τον Μάιο, με τους εξής όρους:
• Κάθε φορά διαγωνίζονται 4 συγκροτήματα, που ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές).
• Νικήτρια θα αναδεικνύεται η μπάντα που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Τα συγκροτήματα που έχουν επικρατήσει σε κάθε βραδιά, θα συγκεντρωθούν την άνοιξη του 2015 σε δύο Ημιτελικούς, από τους οποίους θα προκύψουν οι συμμετοχές του Μεγάλου Τελικού, τον Μάιο του 2015.
• Έπαθλα του Διαγωνισμού αποτελούν ηχογραφήσεις & πρόβες σε στούντιο, μουσικά όργανα, opening acts σε συναυλίες και άλλες προσφορές από τους χορηγούς της εκδήλωσης, που θα ανακοινωθούν σύντομα αναλυτικά.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο info@i-jukebox.gr (με την ένδειξη "Αθήνα") και στο 6948 880-532.

Περισσότερες πληροφορίες:
Battle of the Bands: Athens Calling FB Group

Battle of the Bands: Thessaloniki Edition FB Group

i-Jukebox.gr

Over the Top Promotion

Χορηγοί Επικοινωνίας:
ROCK OVERDOSE | ROCKWAY | GREEK REBELS | ROCK ADDICTION 
IN2LIFE | KULTUROSUPA | ROCK GREECE | RECKONING HOUR 
SINAVLIA | ROCKAROLLA RADIO | KOURDISTIRI  
SUMMER RAIN ROCK RADIO | FULL THROTTLE RADIO SHOW  
HARD MUSIC | BLOOD BROTHERS RADIO | LUST RADIO | BEATER 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.