Πιο πρόσφατα

17/11/14

Ταινία για τους Guns N' Roses;

Ο συγγραφέας Marc Canter έχει γράψει μια βιογραφία για τους Guns N' Roses, Reckless Road: Guns N' Roses And The Making Of Apetite For Destruction, η οποία ήδη βρίσκεται σε επίπεδο επεξεργασίας ώστε να γίνει σενάριο ταινίας.

Οι αποκαλύψεις έγιναν από τον ίδιο το συγγραφέα, σε fansite του συγκροτήματος, το MyGNRForum, όπου δήλωσε: "Δεν θα έχω άμεση σχέση με την ταινία, αλλά όταν δείτε ποιός την σκηνοθετεί θα καταλάβετε πως το όλο πράγμα θα είναι πολύ cool. Εχω μάθει πως θα παίξουν σπουδαίοι πρωταγωνιστές και θα είμαι πάντα εκεί για να ξέρω πως όλα θα πάνε καλά".

Ο Canter είναι κολλητός του Slash εδώ και 35 χρόνια, ξέρει όμως καλά πως ο Axl δεν πρόκειται να συμφωνήσει για την ταινία. Παρ' όλα αυτά, έχει βρει τη λύση του και γι αυτό: "O Axl πρέπει να ξέρει πως πάντα θα τον προσέχω. Υπάρχουν ιστορίες γύρω από αυτόν που είναι ανολοκλήρωτες και δεν είναι αληθινές. Στην ταινία η αλήθεια θα λάμψει. Το βιβλίο και η ταινία δεν έχουν να κάνουν με το που είναι σήμερα οι Guns N' Roses. Ακόμα και τότε ο Axl μου ζητούσε να καταγράφω κάθε στιγμή..."

Βέβαια ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν το εγχείρημα, μένοντας απλώς στις... έμμεσες αποκαλύψεις του συγγραφέα. Ίσως αν δει ποιος θα τον ενσαρκώσει να αλλάξει γνώμη ο Axl.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.