Πιο πρόσφατα

26/11/14

Ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain με παραγωγό την κόρη του

Ένα ντοκιμαντέρ βρίσκεται στα σκαριά, το οποίο αφορά τη ζωή του Kurt Cobain. Είναι μάλιστα το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό frontman των Nirvana που έχει την έγκριση όλων, οικογένειας, μπάντας και Courtney Love.

Το σημαντικότερο κομμάτι του "παζλ" για τη δημιουργία του είναι ίσως η παραγωγή, η οποία θα γίνει από την κόρη του, Frances Bean Cobain, ενώ η σκηνοθεσία θα είναι του Brett Morgen. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί το 2015 από το HBO, και μεταξύ άλλων θα μιλούν η αδερφή και η μητέρα του.

Ο Morgen, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κάνει το Crossfire Hurricane για τους Rolling Stones, είπε πως το ντοκιμαντέρ ετοιμάζεται εδώ και οκτώ χρόνια: "Στην αρχή σκέφτηκα πως δεν υπάρχει πλέον πολύ υλικό για τον Kurt το οποίο δεν έχει δει ο κόσμος. Όταν όμως μπήκα στα αρχεία του, βρήκα ένα σωρό άξια πράγματα. Ανακάλυψα πάνω από 200 ώρες από ακυκλοφόρητη μουσική, πίνακες και σχέδια ζωγραφικής, άπειρες ώρες οπτικού υλικού σε βιντεοκασέτα και 4,000 σελίδες δικές του, με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ένα πορτρέτο ενός ανθρώπου που σπάνια άφηνε τον εαυτό του ελεύθερο στα media".

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τον τίτλο Montage of Heck, όνομα το οποίο είχε δώσει ο ίδιος ο Cobain σε ένα mixtape του το οποίο είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας (λεπτομέρειες εδώ).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.