Πιο πρόσφατα

3/12/14

Killers... χριστουγεννιάτικοι (video)

Τα Χριστούγεννα ολοένα και πλησιάζουν, και συγκροτήματα παγκόσμιας εμβέλειας προετοιμάζονται γι αυτά. Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε πει για το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ των Foo Fighters, τώρα ήρθε η σειρά των Killers, με κάτι πιο... αισθητικά ανεκτό.

Πρόκειται για ένα τραγούδι: Το Joel The Lump Of Coal, τα έσοδα από το οποίο θα πάνε εξ ολοκλήρου στον οργανισμό RED που καταπολεμά το AIDS. Για το τραγούδι αυτό το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον γνωστό τηλεοπτικό παρουσιαστή Jimmy Kimmel, ο οποίος είναι η φωνή του Santa Claus.

Ο Brandon Flowers δήλωσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Huey Lewis, καθώς όλοι αγαπούσαν τη φωνή του όταν ήταν μικροί, από τη στιγμή όμως που δεν μπορούσε η περίπτωση του Kimmel τους φάνηκε εξαιρετική.



Το συγκρότημα κυκλοφορεί ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι κάθε χρόνο από το 2006 και έπειτα, κάποια από αυτά με σημαντικές συμμετοχές.

Σε... άλλα νέα, σχετικά με το μέλλον του συγκροτήματος, ο frontman τους δήλωσε πως θα συνεχίσουν να "σκαλίζουν" (digging) και δεν έχουν σκοπό να διαλυθούν. Θυμίζουμε πως το 2015 θα κυκλοφορήσει ο νέος σόλο δίσκος του.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.