Πιο πρόσφατα

2/12/14

Ακούστε το νέο single των HalfNote!

Πριν λίγες ημέρες, στις 28 του Νοέμβρη συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε το νέο single των HalfNote. Ελληνικό συγκρότημα, δημιουργημένο το 2011, που μετρά ήδη ένα EP και ένα LP.

Το νέο τους single έχει τον τίτλο Wish I Couldn't, και από το μπάσιμο ακόμα της κιθάρας παίρνεις μια ιδέα για αυτό που θα ακολουθήσει. Μιλάμε φυσικά πάντοτε για αγγλόφωνο alternative rock, και το Wish I Couldn't αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του.

Δυναμικά φωνητικά που δένουν πολύ επιτυχημένα με τη μουσική, η οποία έχει σε κάθε νότα κάτι να πει. Η μεταξύ τους αρμονία οφείλεται και στην παραγωγή. Κάτι στο οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει τα νέα συγκροτήματα είναι οι καλές (επαρκείς όμως) παραγωγές, οι HalfNote όμως δείχνουν πως μπορούν να επενδύσουν πάνω στις δυνατότητες της δικής τους παραγωγής.

Γενικά, είναι ένα κομμάτι που μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του στα airplays σταθμών, μεταξύ άλλων σημαντικών αγγλόφωνων ελληνικών συγκροτημάτων.


Οι ηχογραφήσεις του Wish I Couldn't έγιναν στα LizardSound Studios στην Αθήνα, ενώ η παραγωγή από τον Δημήτρη Καρπούζα. Το artwork έγινε από την PG Design.

Το κομμάτι μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο BandCamp, εδώ.

HalfNote Official Site - Facebook

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.