Πιο πρόσφατα

19/1/15

Παράταση για τον Παύλο Παυλίδη στο ΣτΝ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
& THE B-MOVIES

5 SOLD OUT!
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

για 2 ακόμη Παρασκευές 23 & 30 / 01
Σταυρός του Νότου Plus

"...κάθε στίχος και μελωδία είναι πρόσκληση σε μια καινούργια εξερεύνηση, κάποια άλλη ιστορία, σε μια εμπειρία που αποδεικνύεται σχεδόν κινηματογραφική. Ταυτόχρονα οι λέξεις παίρνουν θέση χωρίς να κραυγάζουν. Έξω στο δρόμο χαιρετάει,/ χιτλερικά ένας μεθυσμένος,/ κι αναρωτιέσαι όπως περνάει,/ ποιος απ’ τους δυο σας είναι ο ξένος τραγουδάει σχεδόν ψιθυριστά ο Παύλος στην Ελλάδα. Τα λέει όλα."
-Καθημερινή

"Δεν έχει να.... φοβάται πάντως ο Παυλίδης, είναι τόσο νεανικό το κοινό του που θα ζήλευε κάθε καλλιτέχνης με τόσα χρόνια στη μουσική. Αν αλλάζεις γενιές ακροατών διατηρείσαι πάντα φρέσκος και δυνατός. Κι εμπνευσμένος. Είναι θέμα αισθητικής πάνω απ' όλα και αυτό κρατήστε το να το συζητήσουμε κάποια στιγμή, είναι το σπουδαιότερο".
-e-tetradio.gr

Μετά από 5 Sold Out παραστάσεις ο Παύλος Παυλίδης & The B-Movies μας περιμένουν για ένα νοητικό ταξίδι γεμάτο μαγικές εικόνες μέσα από τις λέξεις... Στο Σταυρό του Νότου Plus για δύο ακόμη παραστάσεις. Όλοι μαζί μία παρέα.

Παύλος Παυλίδης και B-Movies:
Τόλης Δεληγιάννης (Μπάσο), Αλέκος Σπανίδης (Τύμπανα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (Ηλεκτρική κιθάρα)

Info:
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ 
Σταυρός Του Νότου Plus
Έναρξη: Παρασκευή 23 & 30 Ιανουαρίου

Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2109226975

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα Έναρξης: 22.30
Προπώληση: VIVA.GR 

Official Site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.