Πιο πρόσφατα

16/1/15

Επετειακές κυκλοφορίες για τον Bob Marley

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη γέννηση του θρύλου της reggae, Bob Marley. Στα πλαίσια του "ερτασμού" τους, η οικογένεια Marley θα κυκλοφορήσει και θα δώσει στη δημοσιότητα πλήθος επετειακού αρχείου, ηχητικού και όχι μόνο.

Η κυκλοφορίες θα ξεκινήσουν 10 ημέρες μετά τα τυπικά γενέθλια του mr. Bobby, στις 17 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, με το Easy Skanking Boston '78, από τη συναυλία του στο Music Hall της Βοστώνης στις 8 Ιουνίου του '78. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η οικογένεια Marley θα φέρει στη δημοσιότητα υλικό από το προσωπικό της αρχείο.

Η κυκλοφορία θα γίνει σε CD, CD/DVD, Blu-Ray/CD και μέσω downloading. Το βίντεο που θα περιέχεται στο set είναι μαγνητοσκοπημένο από ένα φαν του Marley, ο οποίος τραβούσε με την προσωπική του κάμερα, αφού του επιτράπηκε να καθίσει ακριβώς μπροστά από τη σκηνή.

Βέβαια το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, αφού ο... ερασιτέχνης κινηματογραφιστής είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη σκηνή. Παρόλο που αναγκαζόταν να αλλάζει κάθε τόσο κασέτες στην κάμερα, τα κενά έχουν καλυφθεί με ειδικά δημιουργημένα animantion πάνω στον υπάρχοντα ήχο.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε σύντομα, προς το παρόν, οι tracklist:

Η tracklist του CD:

Slave Driver
Burnin' and Lootin
Them Belly Full
The Heathen
Rebel Music
I Shot the Sheriff
Easy Skanking
No Woman, No Cry
Lively Up Yourself
Jammin'
War/No More Trouble
Get Up Stand Up
Exodus

Η tracklist του DVD:

Rebel Music
I Shot the Sheriff
No Woman, No Cry
Lively Up Yourself
Jamming
War/No More Trouble
Exodus

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.