Πιο πρόσφατα

22/1/15

Μιούζικαλ για τον Dio!

Έχουμε ακούσει για ροκ όπερες, ροκ μουσική να επενδύει θεατρικές ή χορευτικές παραστάσεις, ποτέ όμως, μέχρι σήμερα, η ροκ, ή καλύτερα, η heavy metal, δεν είχε το δικό της μιούζικαλ. Λοιπόν τώρα ήρθε η στιγμή, με ένα μιούζικαλ το οποίο φέρει τον πολλά υποσχόμενο τίτλο The Legend Of Dio: A Metal Musical.

Η Sound Chaser Productions, η εταιρεία παραγωγής της νέας αυτής προσπάθειας, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει και την ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας: "Οι λεγεώνες των οπαδών του Ronnie James Dio θα έχει κάτι να γιορτάσει επιτέλους, μετά τον θρήνο για το θάνατο του σπουδαίου metal τραγουδιστή το 2010. Το The Legend Of Dio: A Metal Musical θα περιλαμβάνει τραγούδια των Dio, Black Sabbath και Rainbow, με πρωταγωνιστές τους metal μαχητές Barbarion. Η παγκόσμια πρεμιέρα θα λάβει χώρα στο Corner Hotel του Richmond της Αυστραλίας, στις 6 Μαρτίου.

Πρόκειται για μια φανταστική κωμωδία βασισμένη στη μουσική και τις εικόνες του Dio. Είναι ακριβώς στη μέση μεταξύ του Rock Of Ages των Tenacious D και του Σέξπηρ. Οπότε, ελάτε να υψώσετε τα devil horns σας και χαιρετίστε έναν πραγματικό θρύλο του metal!"

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.