Πιο πρόσφατα

12/1/15

Δείτε το πρώτο trailer του Better Call Saul! (video)

Σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα (8 & 9 Φεβρουαρίου η διπλή πρεμιέρα του) ξεκινά η σειρά Better Call Saul. Φυσικά η σειρά περιφέρεται γύρω από τον... μοναδικό δικηγόρο που γνωρίσαμε μέσω του Breaking Bad, Saul Goodman, και τη ζωή του πριν γνωρίσει το δίδυμο White - Pinkman.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σεζόν, σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς, τοποθετείται έξι χρόνια πριν την έναρξη των γεγονότων του Breaking Bad, όταν ο Saul κυκλοφορούσε ακόμα υπό το όνομα Jimmy McGill. Αυτό σημαίνει βέβαια πως όσοι φανς θα περίμεναν έστω μια guest εμφάνιση των Heisenberg και Pinkman, θα πρέπει να περιμένουν αρκετά!

Παρ' όλα αυτά, στο 0:44 του trailer παρακάτω θα καταλάβετε πως εκτός από τον... World's Greatest Lawyer, θα δούμε και άλλα γνωστά (και αγαπημένα) πρόσωπα από νωρίς στη σειρά. Για να μην μιλήσουμε για τον χαρακτήρα του δικηγόρου, που είναι μοναδικός, μη εξαιρετέος και ξεχωρίζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο.

Βέβαια να θυμίσουμε πως δημιουργοί της σειράς είναι και πάλι οι Vince Gilligan και Peter Gould και είναι μάλλον περιττό να γράψουμε πως θα προβάλλεται και αυτή στο κανάλι AMC.

Δείτε το trailer:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.