Πιο πρόσφατα

11/3/15

Anthrax & Mastodon σε mixtape για το Game of Thrones! (video)

Μετά την επιτυχία του πρώτου Catch The Throne: The Mixtape, το οποίο μετρά περισσότερα από 2,5 εκ. streams και συμμετείχαν hip hop και reggaeton καλλιτέχνες, το δεύτερο μέρος του έρχεται πιο... αγριεμένο.

Anthrax, Mastodon, Snoop Dogg, Killswitch Engage μόνο κάποια από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο Catch The Throne: The Mixtape Volume II. Η παραγωγή έγινε από την Launch Points Records.

Ολόκληρο το mixtape αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, με την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς να ξεκινά στις 12 Απριλίου, στο ΗΒΟ. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε ένα πρώτο δείγμα λίγων δευτερολέπτων από τη συμμετοχή των Mastodon, όπως δημοσιεύθηκε στο επίσημο Instagram της μπάντας.

Το mixtape αποτελείται από 15 τραγούδια και περιλαμβάνει διάφορους καλλιτέχνες, οι οποίοι εκπροσωπούν τις οικογένειες του Game Of Thrones, αξιοποιώντας τα θέματα και τα στιγμιότυπα από την τέταρτη σεζόν.

Στο φετινό mixtape επικρατεί το γενικότερο θέμα της φωτιάς και του πάγου, βρίσκοντας "συγκρουόμενες" μέταλ και hip hop μπάντες.

Το Catch The Throne: The Mixtape Volume II θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο. Ανυπομονούμε για να το ακούσουμε ολόκληρο, αλλά και για την πρεμιέρα (επιτέλους!) της σειράς.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.