Πιο πρόσφατα

4/3/15

Το "φλώρικο" bachelor party του Lars Ulrich

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή πως δεν μας αρέσουν οι "κουτσομπολίστικές" ειδήσεις. Το γεγονός όμως ότι το bachelor party του Lars Ulrich περιελάμβανε bowling και σούσι δεν γινόταν να περάσει από μπροστά μας απαρατήρητο.

Κατ' αρχάς να πούμε πως ο ιθύνων νους των Metallica παντρεύεται αρκετά σύντομα την εδώ και δυο χρόνια αρραβωνιαστικιά του και 20 χρόνια μικρότερη του, Jessica Miller. Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του ντράμμερ, ο οποίος αποφάσισε στο bachelor party του να... το ρίξει έξω, αφήνοντας την οργάνωση του στο δημιουργό των Beavis & Butt-head και King of the Hill, Mike Judge.

Όπως αναφέρουν τα μέσα, ο Ulrich συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο με τον James Hetfield και τους ηθοποιούς Bradley Cooper και Ian McKellen, ξεκινώντας την ξέφρενη βραδιά τους με έναν μαραθώνιο bowling. Η συνέχεια περιελάμβανε φαγητό, συγκεκριμένα μια στάση για σούσι και το εορταστικό δείπνο στον επίλογο.

Σε ό,τι αφορά την μέλλουσα κυρία Ulrich αξίζει να σημειώσουμε πως είναι μοντέλο (well done mr. Ulrich) με δουλειές, μεταξύ άλλων, με το περιοδικό Vogue και τις εταιρείες Gap, H&M και Chanel.

Από εκεί και πέρα, να ευχηθούμε στο ζευγάρι βίον μεταλόσπαρτον!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.