Πιο πρόσφατα

24/3/15

Συναυλία σε εκκλησία στη μνήμη του Ian Curtis

Φέτος συμπληρώνονται 35 χρόνια από το θάνατο του Ian Curtis και ο μπασίστας των Joy Division, Peter Hook, θα πραγματοποιήσει μια συναυλία για να τον τιμήσει. Σε αυτή τη συναυλία θα παίξει όλα τα τραγούδια της μπάντας με χρονολογική σειρά.

Όπως ανακοινώθηκε, η συναυλία θα δοθεί στην εκκλησία του Χριστού στο Macclesfield το Μάιο. Στη setlist θα περιλαμβάνονται φυσικά τα δυο στούντιο άλμπουμ, Unknown Pleasures και Closer, η συλλογή Still και όλα τα B-Sides, συνολικά δηλαδή 48 τραγούδια.

Η βραδιά θα τιτλοφορείται So This Is Permanence, στίχος από το κομμάτι Twenty Four Hours. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αναμένουμε όμως.

Ο Hook μιλώντας στο NME για την εν λόγω συναυλία, αναφέρθηκε και στους New Order, καθώς για τον ίδιο η προσοχή όλων σε αυτούς παραγκώνισε την αξία των Joy Division. Ο ίδιος προσπαθεί να το αλλάξει αυτό, και όπως σημείωσε "Θέλω να γιορτάσω την κληρονομιά τους. Δεν υπάρχει ούτε ένα κακό τραγούδι κάτι που δεν μπορώ να πω για τη δισκογραφία των New Order".

Να πούμε βέβαια πως στη συναυλία θα είναι με το συγκρότημα με το οποίο περιοδεύει από το 2006, τους Light.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.