Πιο πρόσφατα

12/3/15

Όλες οι ροκ και μέταλ κυκλοφορίες της Record Store Day 2015

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την 7η συνεχόμενη Record Store Day, με πλήθος συγκροτημάτων και καλλιτεχνών να ετοιμάζουν "σπέσιαλ" εκδόσεις καινούριων ή παλαιότερων κυκλοφοριών.

Αξίζει να αναφέρουμε τους Foo Fighters, μιας και ο Dave Grohl είναι ο φετινός "πρεσβευτής" της ημέρας, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν ένα 10ιντσο EP με μια διασκευή στο Kids In America της Kim Wilde και ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι - έκπληξη.

Ακόμη, οι Metallica θα θέσουν σε περιορισμένη κυκλοφορία την ντέμο κασέτα τους No Life 'Till Leather (1982) ενώ οι Slayer θα κυκλοφορήσουν το ολοκαίνουριο When The Stillness Comes.

Άλλες κυκλοφορίες που ξεχωρίζουν είναι η επανακυκλοφορία του 7" Purple Haze/ Freedom του Jimi Hendrix, η ειδική έκδοση του From Beale Street To Oblivion των Clutch και η κυκλοφορία, για πρώτη φορά σε βινύλιο, του Get Behind Me Satan των White Stripes.

Δείτε εδώ όλες τις αναμενόμενες κυκλοφορίες με λεπτομέρειες.

Δείτε εδώ τα ελληνικά δισκοπωλεία που συμμετέχουν στην Record Store Day 2015 και εδώ την ειδική κυκλοφορία του Παύλου Παυλίδη & The B-Movies για την ημέρα.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.