Πιο πρόσφατα

5/4/15

Το τραγούδι της εβδομάδας: Muse - Psycho

Μια... αναταραχή που θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ οι Muse την έχουμε, και δια τι να το κρύψομεν άλλωστε. Μαζί έχουμε και μια κρυφή ελπίδα ότι επιτέλους θα ακούσουμε κάτι "από τα παλιά", με τη δυναμική του Absolution ή του Black Holes and Revelations.

Μπορεί τα πρώτα δείγματα να μην είναι ακριβώς αυτό που ίσως περιμέναμε, δείχνουν όμως μια στροφή της μπάντας στον πιο "ροκ" ήχο, όπως είχε δηλώσει πριν κάποιο καιρό ο Matt Bellamy. Το τραγούδι μας γι αυτήν την εβδομάδα λοιπόν είναι το πρώτο (ανεπίσημο) single του Drones, Psycho.

Το Drones είναι ένα... ιδιαίτερο άλμπουμ, το οποίο αφηγείται μια ιστορία που δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια. Την ερμηνεία της δίνει ο frontman του συγκροτήματος: "Κατ' εμέ, οι Drones είναι ψυχοπαθείς υπό μια μεταφορική έννοια, οι οποίοι επιτρέπουν την ψυχοπαθητική συμπεριφορά δίχως διέξοδο. Τον κόσμο τον τρέχουν οι Drones, οι οποίοι χρησιμοποιούν Drones για να μας κάνουν όλους Drones. Αυτός ο δίσκος εξερευνά το ταξίδι ενός ανθρώπου, από την εγκατάλειψη και το χάσιμο κάθε ελπίδας, μέχρι την πλύση εγκεφάλου από το σύστημα για να γίνεις ένας άνθρωπος-ρομποτάκι (drone) και στο τέλος φτάνουμε έως το αναπόφευκτο σχίσμα από τους δυνάστες".

Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 8 Ιουνίου και μέχρι τότε θα είμαστε σε... αναμμένα κάρβουνα για να δούμε το αποτέλεσμα.


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.